Annonce
Egtved Posten

Sikken en juledag i Egtved

Pyrusnisserne havde gemt sig inde i det store juletræ. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Egtved: Søndag blev julen for alvor skudt i gang i Egtved. Traditionen tro var der optog med Vejen Garden i front, med julefar og julemor i hestevognen, og en masse børn, deres forældre og bedsteforældre lige i hælene på dem.

Denne gang var det tydeligt at konstatere, at der i år var endnu flere deltagende ved optoget end de senere år. Om det var vejret, der sparede de mange tilkomne for våde dråber på tøjet, eller om det er interessen for fællesskabet og julemanden, der er blevet større, eller noget helt tredje, vides ikke. Men imponerende så det ud, da hele Aftensang nærmest fra ende til anden var fyldt med mennesker.

I år havde nogle af pyrusnisserne gemt sig inde i det store juletræ, og da de blev fundet af byens børn, var de ude i en springende fart. Ned fra taget på Roberthus rapellede også et par nisser.. og det blev vist lige spændende nok, da en af dem havde besvær med at komme både ned og op, fordi han ikke kunne komme ned. Ned kom han dog i andet hug - og så gik det flot og hurtigt.

Snart herefter blev træet tændt, og byens børn kunne stille sig i kø for at få deres godterposer.

Der var glæde og hygge på muren. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Mere end tusinde borgere deltog i årets juleoptog i Egtved. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce