Annonce
Egtved Posten

Skoleelever samlede næsten 22.000 kroner ind til børn på flugt

Eleverne fra Øster Starup Skole solgte blandt andet brugt legetøj i små boder foran Bryggen fredag. Det blev til mange små beløb, der i sidste ende beløb sig til næsten 22.000 kroner. Foto: Vibeke Frost Oxholm
Gennem salg af brugt tøj, legetøj, kager og sponsorgaver lykkedes det eleverne fra Øster Starup Skole at samle et flot beløb ind til Danmarks Indsamlingen.
Annonce

Øster Starup: Alle elever fra 0.-8. klasse på Øster Starup Skole havde fredag byttet klasselokaler ud med området foran Bryggen i Vejle for at støtte Danmarks Indsamlingen.

I to uger op til fredagens arrangement havde eleverne og deres forældre været i gemmerne og fundet brugt tøj og legetøj, som blev solgt i små boder foran Bryggen. Her var der desuden salg af kage og boller, som forældre havde bagt. Ydermere var det lykkedes skolen at skaffe omkring 300 sponsorgaver. Alt sammen under mottoet "Lille skole, stort hjerte".

Det handlede nemlig om at skaffe så mange penge som muligt til et godt formål. Nemlig Danmarks Indsamlingen, som i år støtter børn på flugt.

- Vi er en Unicef-rettighedsskole, så selvfølgelig skal vi da støtte børn på flugt, fortalte Monica Kruse fredag til avisen.

Skolelederen havde ikke opsat noget mål for, hvor meget hun forventede at samle ind i løbet af fredagen.
- Vi håber selvfølgelig, at vi får samlet et pænt beløb ind. Men det handler først og fremmest om, at vi i fællesskab gør noget for at hjælpe andre, fortalte hun.
Ved lørdagens store indsamlingsshow på DR1 blev det samlede beløb offentliggjort. Det lykkedes eleverne fra Øster Starup Skole at samle hele 21.788 kroner ind.
Det samlede beløb for årets Danmarks Indsamling nåede op på godt 82 millioner kroner.

Øster Starup Skole er en Unicef rettighedsskole, og det blev blandt andet synliggjort med blå ”Unicef”-balloner. Foto: Vibeke Frost Oxholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce