Annonce
Egtved Posten

Sparekasse kåret som Europas bedste arbejdsplads

I Sparekassen Kronjyllands afdeling i Vorbasse er de stolte af kåringen som Europas bedste arbejdsplads. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Sparekassen Kronjylland er for nyligt blevet kåret til “Europas bedste arbejdsplads”. I afdelingen i Vorbasse er de stolte af denne kåring.
Annonce

Vorbasse: Analysevirksomheden Great Place to Work står bag en kåring af Sparekassen Kronjylland, der nu kan bryste sig med titlen som “Europas bedste arbejdsplads”. Kåringer af den slags har analysevirksomheden stået bag siden 2003 på opfordring fra Europa Kommissionen, og det er første gang i nu ni år, at en dansk virksomhed kan bryste sig med at have vundet titlen.


Vi er enormt stolte af at være en del af kåringen til “Europas bedste arbejdsplads”. I bund og grund er vi ret beskedne her hos os, men når det handler om noget som dette her, så har vi helt klart lyst til at fortælle andre om det

H.C. Christensen, afdelingsdirektør Sparekassen Kronjyllands Vorbasse-afdeling


- Vi er enormt stolte af at være en del af kåringen til “Europas bedste arbejdsplads”. I bund og grund er vi ret beskedne her hos os, men når det handler om noget som dette her, så har vi helt klart lyst til at fortælle andre om det, lyder det fra H.C. Christensen, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Vorbasse, hvor i alt 11 medarbejdere, hver dag arbejder for at give kunderne de bedste økonomiske muligheder.

Annonce

En god kultur

Med parametre som tillid, tryghed og holdånd, mener H.C. Christensen, at de i sparekassen kommer langt. Og han er overbevist om, at det har en positiv indvirkning på kunderne.

- Vi kerer os om hinanden, har det sjovt sammen og passer på hinanden, og jeg er sikker på, at det er noget af det der gør, at vi føler os trygge og dermed mere motiverede til at skabe resultater og yde det bedste for vores kunder, fortæller afdelingsdirektøren, og han fortsætter:

- Og samtidig bliver medarbejderne ikke målt individuelt på deres præstationer. Her hos os arbejder vi med fælles målsætninger. Når vi skaber succes, så er det som et hold og ikke som individualister, og det tror jeg på er rigtigt sundt og er med til at skabe tryghed for medarbejderne. Det er vigtigt for os, at vi har glade medarbejdere.

H.C. Christensen fremhæver også, at sparring kollegerne imellem og stor faglighed i forhold til de daglige opgaver, også er noget der prioriteres højt og er med til at skabe resultater.

- Vi ser hinanden som både medmennesker og som kolleger, konstaterer han.

Annonce

Stor lokal opbakning

Ud over nu at være kåret som “Europas bedste arbejdsplads” mærker de i afdelingen i Vorbasse også en anden positiv påvirkning, nemlig den markante lokale opbakning.

- Godt og vel 65 procent af borgerne i og omkring Vorbasse er kunder her hos os, og det er vi da ret stolte af, siger H.C. Christensen, der i samme åndedrag bebuder, at flere potentielle kunder fra Egtved-egnen er meget velkomne i sparekassen, både private og erhverv. Han fortæller ligeledes, at tre ud af 11 medarbejdere arbejder med erhverv i Vorbasse-afdelingen.

- Jeg vil mene, at vi blandt andet skiller os ud på vores nærhed og det lokale, og så har vi jo vores fem kundeløfter, som er noget helt særligt, fortæller H.C. Christensen.

Han forklarer, at de fem kundeløfter handler om, at man altid skal kunne regne med Sparekassen Kronjylland, og at det er kundernes behov og drømme, der er udgangspunktet for rådgivningen. At man nemt skal kunne få fat i den rigtige medarbejder, at man altid får hurtigt svar, at man får økonomisk tryghed og at en bankrådgiver, hvert år tager kontakt for at følge op på om alt er som det skal være, hører også med til kundeløfterne.

Med kundeløfter og løfter til medarbejderne omkring holdånd, tillid og tryghed, har de hos Sparekassen Kronjylland sat kursen, og i Vorbasse er alle sejl sat til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Corona-aflysninger på stribe

Annonce