Annonce
Egtved Posten

Stalden Live i Jordrup: Low-Fi koncerter rykker ind på kontoret

Normalt huser lokalerne i Jordrup ImageConsult, et design- og kommunikationsbureau, iværksættervirksomheder og YouTubere – men nu skal kontoret også huse intimkoncerter igennem Low-Fi-konceptet. Illustration: Jordrup ImageConsult
Intimkoncerter i hyggelige og uformelle rammer er det nye indenfor koncertoplevelser, og nu er muligheden også rykket ud på landet udenfor Jordrup, hvor ImageConsult er vært for syv koncerter resten af året.
Annonce

Jordrup: Er man til de små, nærværende koncerter, hvor både gæster og kunstnere kommer helt tæt på hinanden, og hvor man bare kan sidde og lytte og nyde musikken, kan det være, at Low-Fi-koncerter er noget der fanger opmærksomheden. Artister fra hele Danmark kommer og optræder i stuer, haver og kontorer, hvor de skaber nære koncerter.

Annonce

Meget mere end et kontor

Normalt huser lokalerne i Jordrup ImageConsult, et design- og kommunikationsbureau, iværksættervirksomheder og YouTubere – men nu skal kontoret også huse intimkoncerter igennem Low-Fi-konceptet. Det er Merete Due Paarup, der er ejer af det kreative hus og direktør hos ImageConsult, der fik ideen til at skabe flere nære musikoplevelser i området:

- Jeg synes, at Low-Fi er et fantastisk koncept, og hvis vi kan være med til at skabe rum for, at lokale og artister kan møde hinanden og på den måde skabe dialog mellem mennesker og musik – så gør vi det gerne. Det er et perfekt match for os, for vi ønsker netop at få mere kultur ud i landsbyerne. Samtidig har vi nogle lokaler, der kan rumme det. Torsdag 17. september er vi værter for den første koncert, og her håber vi på fuldt hus og fuld opbakning fra lokalområdet, udtaler Merete Due Paarup i en pressemeddelelse.

Annonce

Intimkoncert med afstand

Når der er taget højde for corona-restriktionerne, er der plads til 30 siddende gæster. Derfor er det også et meget begrænset antal billetter til alle koncerterne. Billetterne kan købes på lowficoncerts.com. Pengene går til artisterne og Low-Fi.

Torsdag 17. september, klokken 19.30 – 22 kan man opleve idaBjörg. Lørdag 3. oktober spiller MoonBee, tirsdag 13. oktober er Echo Me på plakaten og fredag 23. oktober er det Thomas Sejthen Trio der træder op på scenen.

Om LOW-FI

Low-Fi er et musikfællesskab og musikkens Airbnb. Det er et globalt peer-to-peer-fællesskab og en deleøkonomisk markedsplads for livemusik. Alle Low-Fi-koncerter er co-skabt af en artist, en vært og koncertgæsterne og er dermed 100% brugerskabte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Corona-aflysninger på stribe

Annonce