Annonce
Egtved Posten

Stort for Egtved: Har fået ny mobilscene

Egtved har nu fået egen mobilscene til brug i forhold til for eksempel byfester. Det er  muligt at leje den ved at henvende sig til den nye scenegruppe, som består af Ole Møller, Jens Iversen og Jakob Lund fra Egtved. Privatfoto
To foreninger søgte sammen 200.000 kroner, og fik dem. Nu har de sørget for, at Egtved har fået en splinterny mobilscene og et lydanlæg.
Annonce

Egtved: I efteråret søgte Egtved Idrætsforening og KFUM Spejderne Egtved et tilskud til en ny mobilscene og et lydanlæg ved Udvalget for Lokalsamfund og Nærdemokrati i Vejle Kommune, hvor Økonomiudvalget havde bevilliget en ekstraordinær covid-19-pulje.

Der blev søgt om 200.000 kroner, og disse blev alle bevilliget.

- Og nu er scenen landet. I søndags blev den stillet op for første gang, og hvor var vi høje, fortæller Jakob Lund der er formand for en den nu nyoprettede “Scenegruppen”, som vil sørge for at opstille scenen og nedtage den efter brug.


Og nu er scenen landet. I søndags blev den stillet op for første gang, og hvor var vi høje

Jakob Lund, formand for Scenegruppen


Lige nu består denne scenegruppe af Ole Møller, Jens Iversen og Jakob Lund fra Egtved, men de håber på, at flere vil være med.

- Vi vil meget gerne have tre mere med i gruppen, så hvis nogen skulle have lyst til at være en del af vores hyggelige lille scenegruppe, så må de meget gerne henvende sig til os, lyder det fra Scenegruppen.

Annonce

Hovedsageligt i lokalområdet

Scenegruppen fortæller ligeledes, at det er meningen, at scene- og lydanlæg kan lejes til for eksempel byfester og andre arrangementer, hovedsageligt i lokalområdet.

- Vi forestiller os også, at der i løbet af sommeren kan laves musikarrangementer et sted på Aftensang, ved for eksempel Nydam, fortæller scenegruppen.

Hvis man ønsker at booke mobilscenen og lydanlægget, kan man ringe til Jakob Lund på 23214008. Der arbejdes ligeledes på at få lavet et bookingsystem, men indtil det er på plads, kan man få mere information ved at ringe til Jakob Lund.

- Den første booking kom ind mens vi stillede op i søndags, siger Jakob Lund, og tilføjer:

- Vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang. Og i forhold til indvielsen af scenen, finder vi et passende lokalt arrangement, når vi igen må mødes flere mennesker sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

20 år med mode og mennesker

Egtved Posten

Udstiller i kommunens kantine

Egtved Posten

Vi mangler deltidsbrandmænd

Egtved Posten

Klumme: Lyset er på vej

Annonce