Annonce
Egtved Posten

Tag på snapse-urtetur på heden

Billedet stammer fra en tidligere tur med mange deltageren. Privatfoto
Lokalgruppen i Vejle for SOS-børnebyerne inviterer igen i år på snapse-urtetur på Randbøl hede.
Annonce

Randbøl: Lokalgruppen i Vejle for SOS-børnebyerne mener, at det er forsvarligt også i år at invitere på snapseurtetur på Randbøl Hede - trods coronasituationen.

Naturvejleder Peer Høegsberg vil guide deltagerne og fortælle, hvilke urter der egner sig til en god dram. Der vil ganske sikkert være et par smagsprøver undervejs, måske også en sang på en bakketop.

Peer Høegsberg vil på sin lune måde fortælle små historier, som knytter sig til både planterne og omgivelserne, som deltagerne kommer rundt i.

Lokalgruppen vil som sædvanlig byde på en kop kaffe og et stykke kage under halvtaget efter vandreturen, som varer cirka to timer. Det er måske en ide at medbringe en lille pose til indsamling af urterne.

Deltagerne i turen mødes ved Kirstinelyst, Frederikshåbvej 41 i Frederikshåb, søndag 23. august klokken 14.

Lokalgruppen håber ifølge en pressemeddelelse, at mange vil være med til at støtte op om SOS-børnebyernes arbejde ved at deltage og betale 50 kroner pr. person.

Beløbet går ubeskåret til SOS-børnebyernes arbejde med at hjælpe udsatte børn til en tryg barndom med skolegang og mulighed for uddannelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Annonce