Annonce
Egtved Posten

Tennissæsonen skydes i gang i Egtved

Nu starter tennissæsonen i Egtved. Åbningsdagen er lørdag 8. maj. Foto: Josephine Gasser/Unsplash
Lørdag 8. maj afholdes Tennissportens Dag i hele landet. Det er også den dag tennisbanerne åbner i Egtved. Nu inviterer tennisklubben alle interesserede til at komme og være med.

Egtved: Egtved: Lørdag 8. maj er der god mulighed for at møde trænere og klubbens medlemmer, når der afholdes Tennissportens Dag. Egtved IF Tennis byder nemlig indenfor i deres hyggelige klub for spillere i alle aldre og på alle niveauer. Tennisklubben har hjemme ved Egtved Hallen og har for nyligt fået etableret to nye flotte kunstgræsbaner og et klubhus.

Uanset om man vil lære at lave et forhånds-, baghåndsslag, en god serv, eller ønsker at forbedre det man allerede kan, er der altid tips og tricks at hente hos tennisklubben i Egtved. Vores trænere står klar til at hjælpe dig, uanset om du er begynder, øvet eller erfaren tennisspiller. Det betyder, at træningen bliver tilpasset lige præcis dig. Tennis kan læres og spilles på forskellige måder. Blandt andet kan sværhedsgraden varieres med forskellige bolde, så man eksempelvis kan gøre spillet langsommere og nemmere at komme i gang med, skriver Egtved IF Tennis i en pressemeddelelse, hvor de opfordrer alle der kunne have lyst til at prøve at spille tennis til at kigge forbi hos dem mellem klokken 10 og 12 lørdag 8. maj.

De skriver videre, at nye potentielle medlemmer altid er velkomne til at får en gratis prøvetræning.

Annonce

Hvis man gerne vil vide mere om at spille tennis i Egtved, kan man kontakte Ole Sommerlund på mail: osommerlund@gmail.com eller læs mere på: www.egtvedif.dk/dk/tennis

Tennis i Egtved

Åbningsdag lørdag 8. maj kl.10-12

Træningstider fra 4. maj

Juniorer: tirsdage kl. 17-18

Voksne nybegyndere: onsdage kl. 19- 20

Voksne let øvede: onsdage kl. 19-20

Voksne øvede: mandage kl. 18

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Udstilling: Se min kjole

Egtved Posten

Krolfklub klar til sæsonstart

Annonce