Annonce
Egtved Posten

Tiden er kommet: Den røde snor skal klippes

31 kunne springe i vandet som de allerførste i Egtved Svømmehal ved et VIP-arrangement 2. oktober. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Egtved: Tirsdag 29. oktober klokken 16 vil Vejle Kommunes borgmester, Jens Ejner Christensen (V), med saks i hånden klippe den røde snor til Egtveds nye og flotte svømmehal, der dog nu i godt en måned allerede har været i brug, fordi man blev færdige med byggeriet en hel måned før forventet.

Udover de allerførste VIP-svømmere og elever på skolernes motionsdag samt eleverne fra Overgården, der har hoppet i det lune svømmehalsvand, kan centerleder Linda Kruse berette om, at 38 voksne og 47 børn/unge til nu har købt 10-turskort. Herudover er der blevet solgt 180 voksenbilletter og 320 enkeltbilleter til børn/unge. Og så er der blevet solgt godt 10 hel- og halvårskort til voksne og børn.

Og ikke at forglemme de 710 medlemmer af Vingsted Svømmeklub, der fra mandag 21. oktober begynder at tage de blå bassiner i brug.

- Svømmehallen er virkelig blevet taget godt imod, og faktisk oplever vi også en del familier, der kommer fra Vejle, hvor man lige nu er ved at renovere børnebassinerne i DGI-Huset, siger Linda Kruse.

Hun forklarer samtidig, at hun er meget forbavset over, hvor roligt der er rent lydmæssigt i svømmehallen - selv, når der er mange på én gang. Hun ser svømmehallens lydisolering som en meget stor fordel, der kan gøre en svømmehalsoplevelse meget mere behagelig end ellers.

Linda Kruse glæder sig også over, at hun nu også kan tilbyde morgensvømning onsdag og torsdag. Her dukker man bare op fra klokken 6.30 til 8, og foreløbigt betales der ved indgangen.

I det hele taget står nu en stor flot og indbydende svømmehal og knejser side om side med Egtved Hallen, Egtved Skole og resten af byen. Klar til at blive indtaget af alle, der har lyst til at bevæge sig i vand.

Historik

Juni 2017 lukkede man vandet ud af Vingsted Svømmehal. Nu var denne æra endegyldig slut.

September 2018 blev det første spadestik sat for Egtved Svømmehal.

April 2019 var der rejsegilde.

Den 2. oktober sprang de første i vandet i Egtved Svømmehal ved et VIP-arrangement

Den 29. oktober sker den endelige indvielse.

Den 2. november holdes endda en indviselsesfest.

Økonomi: Hele svømmehalsprojektet løb op i 37,7 millioner kroner, hvor af Vingsted Svømmeklub har bidraget med 1,5 millioner kroner. Vejle Kommune har finansieret 35,2 millioner kroner.

Oktober 2018. Første spadestik. Arkivfoto: Vibeke Frost Oxholm
I november 2018 var der fuld gang i udgravning til den nye svømmehal i Egtved. Arkivfoto:Yilmaz Polat
Marts 2019 begyndte svømmehallen at skyde op ad jorden. Arkivfoto: Yilmaz Polat
April 2019. Flere hundrede var mødt op til rejsegilde. Arkivfoto: Vibeke Frost Oxholm
Oktober 2018. Centerleder kunne inden et VIP-arrangement vise de fremmødte rundt i kulisserne bag og under svømmebadet. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Egtved Posten

En aften med dansk musik

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Corona-aflysninger på stribe

Egtved Posten

Klumme: Feministisk heksejagt

Annonce