Annonce
Egtved Posten

Tina har en bøn

Tina Nielsen fra Egtved beretter, at der langs Hjelmdrupvej gennem flere måneder har ligget rigtigt meget skrald, som hun tror blandt andet er landet der, fordi folk smider det ud af deres bilruder. Nu har hun været ud og samle noget af alt dette op, og samtidig håber hun på, at man vil begynde at tænke sig om og lade være med at smide skrald i naturen. Privatfoto

Tina Nielsen fra Egtved går hver dag tur med sine hunde på Hjelmdrupvej. Det er dog ikke altid et skønt syn der møder hende.

Annonce

Egtved: - Nej, nu skal det altså være. Det er godt nok flovt at skulle gå og samle andres skrald op, men nu gør jeg det altså. Sådan tænkte Tina Nielsen fra Egtved, og herefter gjorde hun noget ved det. Hun tog nemlig nogle store plastposer med sig en mandag før jul, og gik ud på sin sædvanlige rute på Hjelmdrupvej, hvor hun ellers hver dag går ture med sine hunde. Nu kunne hun nemlig ikke holde ud længere at se på alt det skrald og skidt der lå derude i naturen, hvorfor hun simpelthen samlede det op i poser, tog det med hjem og smed det ud.

- Det er altså lidt trist, at man bare sådan smider skrald ud af bilen. Kunne man ikke tage det med hjem og komme det i skraldespanden i stedet? Jeg forstår det simpelthen ikke.

Og sådan lyder bønnen fra Tina Nielsen; Kan man ikke tage skraldet med hjem i stedet for at smide det derude i naturen?

Tina Nielsen beretter, at der langs Hjelmdrupvej gennem flere måneder har ligget rigtigt meget skrald, og for hende ser det ud som om, at det blandt andet er bilister, der uden videre har kastet sagerne ud af vinduerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce