Annonce
Egtved Posten

To frem og en tilbage

Trælastchef Carsten Buhhholt Nielsen (tv) går på pension til årsskiftet, hvorefter det bliver Kristina Obel Thomsen og Mads Brandt Pedersen der tager fat om roret. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Ved årsskiftet vil man ikke længere møde afdelingsleder, Carsten Buchholt Nielsen i arbejdstøjet hos Sjakk i Egtved, da han går på pension. I stedet tager Mads Brandt Pedersen og Kristina Obel Thomsen fat i tøjlerne.

Annonce

Egtved: Siden februar i år har Mads Brandt Pedersen og Kristina Obel Thomsen været i gang med at forberede sig på det forestående lederskifte hos Sjakk i Egtved, hvor Carsten Buchholt Nielsen går på pension.

- Det bliver en stor opgave at løfte arven efter Carsten, men vi er klædt godt på til det og vi glæder os, men det er også vemodigt, for Carsten er en helt fantastisk leder, og vi kommer til at savne ham, siger Kristina Obel Thomsen, der bærer titlen, trælastchef. Sammen med salgschef, Mads Brandt Pedersen, skal hun fra årsskiftet være en del af ledelsen hos Sjakk i Egtved.

Annonce

Pensionistlivet venter

65-årige Carsten Buchholt Nielsen har været en indtømret og meget vellidt del af byens trælasthandel gennem 23 år. De første mange år var det under J.E. Clausens Trælasthandel, som en del af Byggekram, som senere blev til XL Byg. Juelsmindegruppen overtog i 2010 forretningen efter John Erik Clausen, og i dag er navnet og konceptet skiftet til Sjakk.

Før Carsten Buchholt Nielsen kom til Egtved, var han ansat hos tømrermester i Brørup i 19 år med en lille afstikker som postbud i Vejen i et år.

- Jeg har været leder her i Egtved de seneste otte år, hvilket jeg bestemt har syntes godt om, lyder det fra Carsten Buchholt Nielsen, der som henholdsvis medarbejder og leder af stedet gennem 23 år har mange gode minder og kolleger at tænke tilbage på.

Men nu er tiden altså kommet til, at han skal træde ind i den gyldne pensionist-æra fra årsskiftet, hvilket han fortæller, at han også ser frem til.

- Jeg har jo min drejebænk, som jeg i 30 år har gået og øvet mig på, så den skal jeg da til at i gang med at lave noget på, siger Carsten Buchholt Nielsen med et glimt i øjet, for mon ikke han burde kende sit håndværk godt efter alle de år med træ. Carsten Buchholt Nielsen fortæller videre, at han også glæder sig til at komme ud og fiske noget mere, gerne helt alene med sig selv, sine tanker og fiskestangen rundt omkring ved åer og vandløb.

- Og så er der mine fire børnebørn, som jeg glæder mig til at kunne bruge mere tid på, fortæller Carsten Buchholt Nielsen, der naturligvis også ser frem til at skulle være mere sammen med sin kone, der for et par år siden gik på efterløn.

Annonce

En god flok er skabt

- Carsten har skabt en god flok, vi er et rigtigt godt hold, og vi er sikre på, at det nok skal gå rigtigt godt, siger både Mads Brandt Pedersen og Kristina Obel Thomsen. Begge er de enige om, at Carsten Buchholt Nielsens gode humør og evner til at være leder er et godt eksempel, som de har lært en masse af.

Kristina Obel Thomsen er 40 år gammel, og hun har været ansat i virksomheden i tre et halvt år, herudover har hun godt 13 års erfaring fra branchen. Mads Brandt Pedersen er 29 år gammel. Han er udlært tømrer og har været i virksomheden i to et halvt år. Både Kristina Obel Thomsen og Mads Brandt Pedersen er godt klædt på via deres erfaringer, uddannelser og personligheder, samt ikke mindst deres tid under Carsten Buchholt Nielsens kyndige vinger.

I slutningen af november vil de hos Sjakk i Egtved indbyde til en afskedsreception for Carsten Buchholt Nielsen. Hold øje med omtaler/annoncer, når tiden nærmer sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce