Annonce
Egtved Posten

Undgå influenza: Nu er der igen vaccine til alle

Nu er det igen muligt for alle at få influenzevaccine på Egtved Apotek. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Få vaccine inden jul - så er du klar til en influenzasæsonen, som typisk starter i januar.
Annonce

Egtved: I efteråret gik det så stærkt med influenzavaccinerne hos både praktiserende læger og apoteker, at myndighederne frygtede, der ikke var nok vacciner til risikopatienter. De opfordrede derfor til, at man kun vaccinerede patienter, der er fyldt 65 år eller har kroniske sygdomme.

Nu er det atter muligt for alle borgere at få influenzavaccine hos både læge og på apoteket. Apoteker Peter Merrild fra Egtved Apotek opfordrer til, at man får vaccinen inden jul.

- En eventuel influenzaepidemi kommer som regel først fra januar. Så vi opfordrer til, at alle, der ønsker en vaccination, får den inden jul, siger Peter Merrild i en pressemeddelelse.

På Egtved Apotek vaccinerer de alle hverdage ind til en halv time før lukketid og evt. i weekenden, hvis kundestrømmen tillader det.


Langt de fleste - det vil sige mere end 99% - oplever ingen eller kun ganske let ubehag.

Pia Pagh, farmakonom og souschef Egtved Apotek


Det er ikke nødvendigt at planlægge en syge- eller fridag efter vaccinationen, da det er de færreste, der bliver syge efter vaccination, oplyser farmakonom og souschef på Egtved Apotek, Pia Pagh:

- Mange tror, at man bliver syg og dårlig af en vaccination, men det er ikke rigtigt. Langt de fleste - det vil sige mere end 99% - oplever ingen eller kun ganske let ubehag som for eksempel lidt ømhed ved indstiksstedet.

På Egtved Apotek betaler du selv for vaccinen - og her vaccineres så længe der er vaccine på lager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Stor fejring må vente

Egtved Posten

Hjælp med at opklare mysteriet

Egtved Posten

Klumme: Årets knald?

Egtved Posten

Klumme: Drømme

Annonce