Annonce
I midten af juni regner Murat Arinc med, at han kan slå dørene op til Elite Pizza og Kylling i Vandel. Pizzeriaet kommer til at ligge i den gamle vaskehal, og dermed kan Murat Aric vinke over til sin hustru, Jannie Bøgelund, når hun servicerer sultne kunder hos Roadhouse i den modsatte ende af parkeringspladsen. Foto: Alex Hermann.
Egtved Posten For abonnenter

Vandel får et nyt pizzeria: Elite Pizza bliver et supplement til grillbaren Roadhouse

Ægteparret Jannie Bøgelund og Murat Arinc kommer til at drive hver deres spisested i hver deres ende af parkeringspladsen ved Brugsen i Vandel. De ser dog ikke på sig selv som konkurrenter, men derimod som nogle, der kan supplere hinanden.
Annonce
  • I midten af juni regner Murat Arinc med, at han kan slå dørene op til Elite Pizza og Kylling i Vandel. Pizzeriaet kommer til at ligge i den gamle vaskehal, og dermed kan Murat Aric vinke over til sin hustru, Jannie Bøgelund, når hun servicerer sultne kunder hos Roadhouse i den modsatte ende af parkeringspladsen. Foto: Alex Hermann.
  • Lokalerne i den gamle vaskehal er stadig ved at blive gjort klar til at kunne rumme et pizzeria. Murat Arinc glæder sig til at kunne åbne, for han mener, at Vandel virkelig mangler et pizzeria. Foto: Alex Hermann.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce