Annonce
Egtved Posten

Vandrepokal uddelt for stor frivillig indsats

Gudmund Carøe og Villy Raahauge med Egtved Idræts- og Multicenters vandrepokal og diplomer for en stor frivillig indsats for idrætten i Egtved. PR-foto
Gudmund Carøe og Villy Raahauge fik overrakt vandrepokal og blomster som tak for deres store engagement i halbestyrelsen.
Annonce

Egtved: Med flere måneders forsinkelse på grund af corona-situationen har halbestyrelsen nu holdt Egtved Idræts- og Multicenters årsmøde - dog med få fremmødte.

Om det skyldes corona, det fantastisk gode vejr eller noget helt tredje, står hen i det uvisse, men efter vedtægternes dagsorden med beretning, regnskab og budget blev sløret løftet for modtageren af Egtved Idræts- og Multicenters vandrepokal. Den tildeles en idrætsudøver, en leder, en person eller et hold, som har ydet en særlig aktiv indsats for idrætten i Egtved.

Vandrepokalen blev uddelt første gang i 1988 og er gennem tiden tildelt Ejvind Sørensen, Åge Søndergård, Egtved Støtteklub, Egtved Gymnastikforening, Henning Nielsen, Poul Erik Møller, Sonja Nielsen, Peter Søgård, Poul Nielsen, Dorte Svane, Kaj Balsgaard, Aage Madsen, Søren Peschardt, Knud Højer, Jørgen Schelde, Svedperlen, Jacob Grosen, Bente Kristensen, Inge Merethe og Søren Sejer Andersen, Aase Steffensen, Per Nielsen, Kirsten Jensen, Carsten Sloth Christensen, Andres Fristoft, Henrik Gade, Hans Hansen, John Erik Clausen og Jørn Gade.

Denne gang gik vandrepokalen til Gudmund Carøe og Villy Raahauge, som begge har ydet en kæmpestor frivillig indsats i halbestyrelsen gennem de sidste mange år. Villy Raahauge har været Egtved Skoles repræsentant i halbestyrelsen siden 2005, og Gudmund Carøe blev valgt ind i 2009. Gennem årene er der sket meget: Nedrivning af den gamle hal, opbygning af det nye idrætscenter, skaffe svømmehallen til Egtved m.m.

De to har med hver deres viden været medvirkende til at skabe et solidt fundament for centeret, idrætten og andre aktiviteter. Villy Raahauge har særligt været involveret i drøftelser med administration og politikere i Vejle Kommune og har derved bidraget til, at projekterne har fået størst mulig opbakning. Gudmund Carøe har i særlig grad bidraget med sin tekniske indsigt og har været involveret i mange af byggeprocesserne.

Pokalen blev med velfortjent applaus overrakt af halbestyrelsens formand Lars Bang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Egtved Posten

En aften med dansk musik

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Corona-aflysninger på stribe

Egtved Posten

Klumme: Feministisk heksejagt

Annonce