Annonce
Egtved Posten

Verdenseliten skal atter dyste i Randbøl

Nogle af verdens bedste paradressurryttere mødes atter til internationalt stævne hos Blue Hors. Det er en god mulighed for at teste formen inden de Paralympiske Lege i 2020. PR-foto
Vejle Kommune skal i 2020 være værtsby for det internationale stævne i paradressur på Blue Hors. Stævnet vil være en vigtig forberedelse til de Paralympiske Lege i Tokyo samme år.
Annonce

Randbøl: En stribe af verdens dygtigste paradressurryttere skal til marts atter samles hos Blue Hors til et stort, internationalt paradressurstævne. Med stævnet i 2020 er det tredje år i træk, at internationale paradressurryttere kommer til Blue Hors for at dyste om en førsteplads. Og næste gang forventer Blue Hors, at stævnet vil blive endnu større.

- Vi forventer, at endnu flere vil deltage i stævnet i 2020, da mange af verdens allerbedste paradressurryttere ser stævnet som en oplagt forberedelse til de Paralympiske Lege i Tokyo. Samtidig ligger de danske dressurryttere blandt top fem i verden, så der er dømt god underholdning til alle, der møder op for at opleve stævnet, siger direktør for Blue Hors, Ole Magnus Petersen, i en pressemeddelelse.

Stævnet holdes endnu en gang med økonomisk støtte fra Vejle Kommune. Det er nemlig afgørende, at Vejle Kommune holder fast i sin position som Parasportens Hovedstad, mener Dan Arnløv Jørgensen (K), der er formand for kultur- og idrætsudvalget i Vejle Kommune. - Kultur og idræt skal være for alle - også når det gælder muligheden for at opleve og deltage i store stævner inden for parasport. Det mener vi i Vejle Kommune, og derfor er jeg enormt glad for, at vi igen i 2020 giver økonomisk støtte til paradressurstævnet på Blue Hors, fortæller han.

Et paradressurstævne på hjemmebane er enormt vigtigt for Danmark og med til at fastholde vores position blandt de allerbedste nationer inden for international paradressur.

Michael Mølgaard, elite- og teamchef i Parasport Danmark

Annonce

Hjemmebane vigtig for danske ryttere

Parasport Danmark er arrangør bag paradressurstævnet sammen med Blue Hors. Og elitesportschef i Parasport Danmark, Michael Mølgaard, glæder sig over Vejle Kommunes fokus af parasporten: - Et paradressurstævne på hjemmebane er enormt vigtigt for Danmark og med til at fastholde vores position blandt de allerbedste nationer inden for international paradressur. Det giver os mulighed for at kunne stille med hele vores bruttolandshold, hvor vi blandt andet har nye spændende ekvipager til start. Med fire pladser på spil til de Paralympiske Lege, og med mange ryttere i spil til de fire pladser, vil vi med deltagelse af dygtige ryttere fra udlandet blive matchet optimalt og få et godt indtryk af, hvor vores dygtige ryttere er lige nu, siger Michael Mølgaard, der er elite- og teamchef i Parasport Danmark, i pressemeddelelsen.

Ligesom sidste år bidrager den lokale rideklub Thommysminde, der ligger mellem Jelling og Tørring, med frivillige hjælpere til stævnet.

Vejle Kommune støtter paradressurstævnet med 125.000 kroner. Stævnet finder sted på Blue Hors 13.-15. marts 2020, og der er gratis entré.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce