Annonce
Egtved Posten

'Vi skal bare slå os løs i de dage': Arrangører afslører dobbelt-op på næsten spritnyt festivalkoncept

Fredag 17. juni og lørdag 18. juni vil Egtved igen lyses op af festival og glade mennesker. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Til nu har det været planen, at Egtved Sommerfestival, som er den anden af slagsen nogensinde, skal afholdes på én dag, nemlig lørdag18. juni, men nu har arrangører bebudet, at de også tager fredagen med.

Egtved: I sommeren 2021 skete en helt særlig form for eksplosion i Egtved. En glædeseksplosion.

Coronaen havde for en tid sluppet taget i befolkningen, og friheden fra isolation og mundbind kunne tydeligt mærkes.

I Egtved var det kærkomment, at man igen kunne være sammen helt uden restriktioner, for Egtved Idrætsforenings festudvalg stod klar med et nyt koncept, som skulle afløse de mangeårige traditioner med Egtved Sommerfest. I stedet skulle der nu være festival.

Annonce

Og festival - det blev der.

De 400 mennesker, som havde købt sig en billet til festivalen, kunne feste for fuld udblæsning til toner fra både lokale bands og mere kendte bands. Der blev danset, sunget, drukket fadøl, spist grillmad, grinet og snakket med velkendte ansigter fra nær og fjern.

Tør godt igen

Set i lyset af den helt særlige stemning, som de følte sidste år, og den meget positive feedback fra deltagerne, har medlemmerne af Egtveds festivaludvalg, som hører under Egtved Idrætsforening, planlagt endnu en festival i byen. Festivalen kører under navnet Egtved Sommerfestival - Egtvedpigen slår sig løs. Og det, der oprindeligt blot skulle være én festivaldag, er nu udvidet til at blive to dage, nemlig fredag og lørdag 17. og 18. juni.

- Vi tænkte, at når nu vi alligevel har festivalpladsen klar allerede fredag, så kan vi lige så godt udvide og give borgerne endnu større mulighed for at mærke den gode festivalstemning, og at der endelig er fest i byen, lyder det fra Tom Andersen og Trine Duedahl, som begge er en del af festivaludvalget.

Vi tænkte, at når nu vi alligevel har festivalpladsen klar allerede fredag, så kan vi lige så godt udvide

Festivaludvalget

Hen under aftenen 17. juni fra klokken 18 åbner selve festivalpladsen, hvor der lægges op til en festlig og hyggelig aften med musik på scenen og en velindrettet festivalplads.

- Ja, om aftenen skal der bare holdes en fest, hvor fællesskabet er i centrum til lyden af lækker musik. Vi glæder os over, at vi har vores lokale musiker Mads Baltsersen, bandet Andreas & Andreas med flere klar til at indtage scenen fredag aften, lyder det fra arrangørerne.

De fortæller videre, at alle aktiviteter og festivalelementer vil komme til at foregå på festivalpladsen bag hallen i Egtved, ligesom sidste år.

Annonce

Børnefestival

Sidste års store succes med både fodboldstævnet EIF Cup og børneaktiviteter gentages igen i år og afvikles lørdag formiddag og frem til om eftermiddagen.

Sideløbende med EIF Cup med mere end 300 deltagere på boldbanerne afvikles der børnefestival på området mellem hallen og skolen.

Egtved Sommerfestival 2022

Sommerfestivalen foregår på sportspladsen bag hallen i Egtved, hvor der vil være opbygget et aflukket festivalområde.

Dato: 17. og 18. juni 2022

Priser:

Weekendbillet - Voksen: Kr. 395,-

Weekendbillet - Studiebillet/Senior: Kr. 195,-

Weekendbillet - Børn og unge t.o.m. 16 år: Kr. 95,-

Fredagsbillet - Voksen: Kr. 195,-

Fredagsbillet - Studie/seniorbillet: Kr. 95,-

Fredagsbillet - Børn og unge u. 16 år: Gratis

Disse priser er gældende frem til 18. maj, hvorefter de stiger

Få mere info på: https://egtvedif.nemtilmeld.dk

- Vi havde en rigtig god oplevelse med børneaktiviteterne sidste år, og derfor har vi valgt at sætte endnu mere fokus på det i 2022 til glæde for byens yngste borgere, siger Tom Andersen.

Og Trine Duedahl tilføjer:

- Alle byens børn skal også mærke, at der er fest i byen, så derfor skal der være en masse aktiviteter med for eksempel hoppeborge, konkurrencer, fodbolddart, boder og ikke mindst underholdning på mobilscenen, som specielt er tilpasset for dem.

Hun fortsætter:

- Vi er godt i gang med at lave aftaler med forskellige foreninger i og omkring Egtved, som også kan komme på pladsen og på den måde være med til at gøre dagen ekstra interessant for børnene samtidig med, at de kan få lov til at reklamere lidt for sig selv.

Der vil være gratis adgang for børn og voksne til børnefestivalen lørdag 18. juni i tidsrummet klokken 10-14.

Annonce

Hygge

Klokken 15 lørdag 18. juni åbner festivalpladsen igen, hvor der dagen og aftenen igennem, frem til langt over midnat, vil være gang i den store scene med både kendte og lokale musikere.

- I år har vi valgt, at festivalpladsen skal ose af endnu mere hygge end sidste år, så derfor sørger vi for, at der vil være forskellige miljøer, som man kan indfinde sig i, og det med mad er faktisk også vigtigt, når der skal festes, så vi håber på at kunne skabe en slags streetfood-stemning med et godt og bredt udvalg, ligesom vi i år åbner gin-bar med eget loungeområde, forklarer Tom Andersen og Trine Duedahl.

Foreløbigt har Sommerfestivalen afsløret disse navne, som man vil kunne opleve om lørdagen:

Troels Gustavsen, Midt om natten, Hang Loose, Halberg & Friends, Brix og Bruun og DJ Black Sound

Annonce
Egtved Posten

Mindeord om Kristian Hjorth Møller Jensen

Annonce
Egtved Posten

Forelskede Ditte og Jesper har vundet et meget utraditionelt bryllup: - Jeg meldte os til konkurrencen, uden at han vidste det, siger den kommende brud

Annonce
Egtved Posten

Cykelklub har fået tag over hovedet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Engang var det en gammel kro: Nu åbner i stedet et moderne tech-hotel med 18 værelser

Egtved Posten

Sine overrakte anti-brok-wienerbrød til glade entreprenører: 'Jeg blev så træt af andres brok og besluttede at samle ind som en tak for indsatsen'

Egtved Posten

'Vi skal bare slå os løs i de dage': Arrangører afslører dobbelt-op på næsten spritnyt festivalkoncept

Egtved Posten

'Naboens lille Lene' skriver mindeord om sin reservebedste: 21. marts blev himlen beriget med denne fantastiske, livsglade og livskloge Anna Lise Henriksen

Egtved Posten

Running Dinner griber om sig. Hele 200 er allerede tilmeldte, men der er plads til flere, siger arrangørerne

Egtved Posten

Bankede modstanderne til sidst: Stolte piger lod sig udfordre, prioriterede fællesskabet og vandt guld til trods

Annonce