Annonce
Egtved Posten

Vorbasse Boldklub fortsætter tæt parløb med hovedsponsor

Fra venstre: Carsten Holmgaard, næstformand i Vorbasse Boldklub, Jack B. Pedersen og H.C. Christensen. Foto: Jack Bejer Pedersen
I en svær tid er det en kærkommen opbakning, at Sparekassen Kronjylland fortsætter som hovedsponsor i Vorbasse Boldklub. Forlænget aftale sikrer sponsorsamarbejdet de næste tre år
Annonce

Vorbasse: I Vorbasse oplever boldklubben stor interesse for fællesskabet, og som i mange andre byer, er boldklubben en vigtig del af lokalsamfundet. Når børnene træner, eller der er hjemmekamp, støtter forældre og interesserede op, ser kampene og hører lidt om, hvordan det står til. På den måde er Vorbasse Boldklub et vigtigt samlingspunkt, som er med til at skabe et godt og levende sammenhold for borgere i alle aldre.

- De ekstra penge fra hovedsponsoren vil helt sikkert komme medlemmerne til gode, skriver Sparekassen Kronjylland i en pressemeddelelse.

- Som forening er vi afhængige af gode sponsoraftaler. Den økonomiske håndsrækning fra Sparekassen Kronjylland betyder, at vi kan glæde vores medlemmer med nogle attraktive faciliteter. Det skal være spændende at komme i Vorbasse Boldklub. Derfor er vi også glade for at fortsætte samarbejdet med Sparekassen. Det er et dejligt skulderklap, når sponsorer i vores nærområde bakker op om vores aktiviteter, udtaler Jack B. Pedersen, formand for Vorbasse Boldklub.

I Sparekassen Kronjylland glæder man sig over fortsat at være en del af det gode sammenhold i og omkring Vorbasse.

- Vi vil gerne fortsætte vores støtte til Vorbasse Boldklub, som på mange måder er et vigtigt samlingspunkt i byen, og hvor der skabes fælles idrætsoplevelser. Alt det kan kun lade sig gøre, fordi der er mange engagerede frivillige, der giver noget af deres tid og energi for at skabe nogle gode oplevelser med sport. Vi er glade for at kunne støtte op om klubben og bidrage til at sikre fundamentet for en klub, der støtter børns idræt og motion. Vi glæder os til at følge boldklubbens udvikling i de næste år, fortæller H.C. Christensen, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Vorbasse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

20 år med mode og mennesker

Egtved Posten

Udstiller i kommunens kantine

Egtved Posten

Vi mangler deltidsbrandmænd

Egtved Posten

Klumme: Lyset er på vej

Annonce