Annonce
Egtved Posten

Vorbasse Krigshavn bliver renoveret

Både krigshavnen i Vorbasse samt "Æ Gaaedhus", hvor Vorbasse Grundejerforening hører hjemme, har fået tildelt støttekroner fra LAG.
Annonce

Vorbasse: En renovering af "Æ Gaaedhus" og en modernisering af området ved Vorbasse Krigshavn. Det er nogle af de ting, som LAG Vejen-Billund har fundet midler til, da der blev uddelt knap én million kroner til forskellige projekter i Vejen og Billund Kommune.

I alt har Vorbasse Grundejerforening fået tilsagn om støtte på det runde beløb 263.851 kroner, som skal bruges på at forbedre de fysiske rammer.

- Det er vores lille kontor midt i byen, som skal have en overhaling. Den er ved at være lidt mør i kanterne. Det er et gammelt bindingsværkshus, og det trænger til at få en overhaling, fortæller Brian Madsen, der er formand for Vorbasse Grundejerforening.

Også to andre projekter har fået en tommel op fra LAG. Bolding Apartments har fået reserveret 300.000 kroner i 2020-budgettet til at udvide med to nye ferielejligheder. Indehaver Karin Birkekær fortæller dog, at planerne endnu er meget ukonkrete.

B&B Vesterhede har desuden fået tildelt 85.198 kroner til etablering af et nyt aktivitetsområde.

LAG-midler

I 2020 har LAG Vejen-Billund 1,9 millioner kroner til projekter. Heraf er en halv million øremærket til bæredygtig udvikling og grøn omstilling, som skal være med til at styrke lokalsamfundene og skave flere arbejdspladser.

LAG støtter projekter, som enten er:

- Med til at fastholde eller etablere arbejdspladser gennem etablering eller videreudvikling af små virksomheder.

- Med til at styrke samarbejdet mellem erhvervs- og turismeaktører.

- Med til at skabe attraktive faciliteter og igangsætte aktiviteter i landdistrikterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Blomster fra en glad dreng

Annonce