Annoncørbetalt indhold

Hold ferie på Bornholm - Øen over dem alle

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af bornholmtours.com

Lej sommerhus Bornholm og få en ferie fyldt med minder langt fra Danmarks fastland. Oplev solskinsøen - også kaldet klippeøen, ferieøen, oplevernes ø og skab uforglemmelige ferieminder sammen med dine nærmeste.


I Østersøen syd for Sverige ligger den danske ø, Bornholm, som byder på et hav af smukke seværdigheder. Her der er rig mulighed for at opleve skønne naturoplevelser, historiske seværdigheder og andre attraktive destinationer for alle og enhver. Besøg Bornholms berømte sandstrand, Dueodde Strand, der byder på krystalklart vand, fint sand og sandklitter. Tag også en tur forbi Helligdomsklipperne, der er omkring 20 meter høje og oplev bølgerne, der afsætter spor i form af dybe kløfter. Eller tag ud og se Stavehøl vandfaldet, som er Bornholms smukkeste vandfald. Naturligvis byder de berømte byer også på uforglemmelige oplevelser. Udforsk eksempelvis Allinge der har en særlig blanding af fantastisk natur, historiske bymiljøer og bredtfavnende gæstfrihed. Eller besøg Bornholms hovedstad, Rønne, hvor der er en unik atmosfære blandt de mange brostensgader og bindingsværkshuse. Er du til en smule shopping? - byder Svaneke på et levende bymiljø med fantastiske butikker og fremragende kunsthåndværkere. På Bornholm vil du opdage, at der er oplevelser for alle - hvad enten I tager afsted som stor børnefamilie eller blot to, der tager afsted på eventyr.


Destinationer for alle og enhver på øen

Der er noget for enhver sjæl på Bornholm - selv de små. Bornholm har mere end 20 fantastiske legepladser, hvor der er sjov aktivitet for de mindste. Skal det være noget for hele familien, finder du naturligvis også et indendørs legeland, Værftet, der både indeholder skatecenter, spillehal, spillested og café. Besøg oplevelsescentret, NaturBornholm, i Bornholms tredje største by, Aakirkeby. En oplevelse for hele familien, der byder på naturvidenskab, underholdning og eksperimenter. Er det en dukkert i trænger til? - så kan I vælge en pragtfuld vandoplevelse i svømmehallerne, der befinder sig i Gudhjem og Rønne.


Dansk sommeridyl på en dansk ø

Er der noget, der skaber dansk sommeridyl, så er det de smukke sommerfugle, som danser i luften hos Bornholms Sommerfuglepark. Sommerfugleparken i Nexø giver mulighed for at nyde de mange planter, papegøjer, japanske koi karper, kolibrier og ikke mindst de mere end 1.000 store, farvestrålende sommerfugle, der flyver frit omkring i det store tropisk opvarmede glashus.


En ø fyldt med historie

Tag hele familien med på en rejse tilbage i tiden til middelalderen på Bornholms Middelaldercenter i byen, Østerlars. Her kan I opleve middelalderen helt tæt på med masser af spændende oplevelser og aktiviteter for alle aldre. Besøg en af de mange rundkirker og mærk historiens vingesus i de imponerende og yderst velbevarede bygninger. Rundkirkerne finder du i Nylars, Østerlars, Olsker og Nyker. Hver især byder på flotte kalkmalerier og kirkerum, hvor du kan nyde et øjeblik i ophøjet ro. Bornholm byder også på Nordeuropas største borgruin, Hammershus. Borgen blev grundlagt i begyndelsen af 1200-tallet og er placeret på Bornholms klippeknude i øens nordvestlige hjørne. Vælg en guidet rundtur på borgen, hvor du inviteres ind i fortællinger fra en svunden tid, og hvor hemmeligheder deles.


Sommerhuse for enhver og ethvert behov

Der er et hav af muligheder, når det kommer til sommerhusudlejning på Bornholm. Her er der lidt for enhver smag og budget. Der findes både små, intime sommerhuse, men også de større, hvor der er plads til store børnefamilier. Alt du skal tage stilling til, er bare, hvad du ønsker og hvilke præferencer, du har. Skal det være et sommerhus med havudsigt og kort afstand til strand, eller skal det være et sommerhus tæt på de små byer. Forglem ej at naturen hersker alle steder på den lille ø, og hvad er mere beroligende og afslappende end den rolige og smukke natur?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit