Annonce
Elbobladet

Året, der er gået: Marlle måtte udskyde sit y-snit

Marlle Black fra Fredericia er piercet og tatoveret langt ud over det normale. Han har det okay med, at folk glor. Foto: Peter Friis Autzen
ElboBladet ser tilbage på artiklerne i 2020. En af dem handlede om fredericianske Marlle Black, som skiller sig ud i bybilledet.
Annonce

Fredericia: I august fortalte Marlle Black om sine mange tatoveringer og piercinger - og om at insistere på at være sig selv, selv når andre kan have svært ved at vise forståelse.

- Jeg fik en del reaktioner på artiklen. Også fra folk, jeg ikke kender. Nogle af dem kom hen og sagde hej. Så fik vi en snak, siger Marlle.

Egentlig var det planen, at Marlle og hans forlovede skulle giftes i september.

- Men planen blev udskudt på grund af corona, siger han.


Nogle kom hen og sagde hej efter at have set mig i avisen. Så fik vi en snak.

Marlle Black


Restriktionerne på daværende tidspunkt tillod ikke en fest af den størrelse, parret ønskede.

- Det skal jo helst være en virkelig mindeværdig dag. Så vi udskød planen. Så fik vi til gengæld bedre tid til at flytte, siger Marlle.

Brylluppet var ikke det eneste, Marlle måtte udskyde.

- Jeg skulle også have været i Tyskland og have mit y-snit skåret op, siger han.

Et y-snit udføres normalt på afdøde i forbindelse med en obduktion. Marlle har y-linjen tatoveret på brystet, og det var planen at linjen skulle skæres op, så den ville blive til et ægte ar.

- Men det må jeg vente med, indtil coronaen tillader det, siger Marlle, der også planlægger implantater, der vil give ham horn i panden.

Nogle piercinger er mere blodige end andre. Her er Marlle i gang med at få indlagt implantater i venstre arm. Hen over brystet ses en linje i det y-snit, han i år skulle have haft skåret ud. Privatfoto
Marlle Black har flere gange været under kniven og nålen for at udsmykke sin krop. Privatfoto
Marlles første tatovering var hans kærestes navn. De to skulle have holdt bryllup i september, men det blev udskudt på grund af coronarestriktioner. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Skarp pris på Sorento plug-in

Elbobladet

Præstens klumme: Kan den byttes?

Elbobladet

Ugens hund: Rosa jager æbler

Elbobladet

Naturen lige nu: Uglekasser skal op

Annonce