Annonce
Elbobladet

Årets Fredericia klip fortæller historien om den katolske kirke

Årets Fredericia klip fortæller historien om den katolske kirke. Foto: PR-foto
Annonce

Fredericia: Nu kan du få fingrene i Fredericia klip 2020, der i år er inspireret af byens katolske kirke – Skt. Knuds Kirke

Siden 2001 har Museerne i Fredericia udgivet Fredericia klip, der består af et ark juleklip med tre julehjerter. Motiverne har været inspireret af museets arbejde og bygninger eller af Fredericias historie. Det er også tilfældet i år, hvor motiverne er inspireret af Skt. Knuds Kirke.

Grafiker og tegner Dorthe Christensen står bag designet på julehjerterne, og hun har været på udkig efter detaljer, som er særlige for den katolske kirke i Fredericia. Blandt andet har Dorthe ladet sig inspirere af interiøret, detaljer fra en gravsten og prædikestolen.

- Fredericia klip er en fin lille formidling af forskellige dele af vores bys historie. De sidste fire år har vi fokuseret på midtbyens kirker, da de både har et historisk element og hører fint med i vores julefortælling, udtaler museumsleder Karsten Merrald Sørensen.

Årets Fredericia klip 2020 kan købes på Fredericia Bymuseum og Lokalhistorisk Arkiv. Du kan også købe tidligere års Fredericiaklip på Fredericia Bymuseum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Audi-diesel yder 341 hk

Elbobladet

BMW elbil med 500 hk

Elbobladet

MX-30 scorer fem stjerner

Elbobladet

Fransk vintage jul

Annonce