Annonce
Elbobladet

Årets hund er fundet: Skipper vandt afstemningen

Skipper vandt afstemningen om at blive Årets Hund i ElboBladet. Foto: Peter Friis Autzen
Efter afstemning på ElboBladet.dk er Årets Hund fundet. Også nummer to og tre er der sat navn på.
Annonce

Fredericia: Han har ventet næsten et helt år. Det var nemlig i februar, at Skipper var ugens hund i ElboBladet. Nu har han vundet afstemningen om at blive Årets Hund.

Blandt de over 50 hunde, der var med i afstemningen, fik Skipper flest stemmer. Afstemningen er fortsat synlig på ElboBladet.dk. Men resultatet blev aflæst mandag 4. januar klokken 12. Knap 1400 stemmer var afgivet, og 20 procent af dem var givet på Skipper. Det svarer til næsten 280 stemmer.


Jeg elsker at svømme og sejle. Så jeg er en rigtig Skipper.


Dermed vandt han klart over afstemningens nummer to og tre, der fik henholdsvis 12 og ni procent af stemmerne.

Med resultatet står Skipper til at modtage både hæder og præmier. I den forbindelse håber ElboBladets redaktion snarest at høre fra ham - eller eventuelt hans mennesker. Redaktionen har nemlig ikke kontaktinfo på ugens hunde. Så hvis ikke Skipper giver lyd, går præmien videre til næste hund på listen.

Annonce

Var der for mor

I februar fortalte Skipper, at han og mor Ingrid er kommet ekstra tæt på hinanden i forbindelse med hendes kræftforløb. Når hun ikke var motiveret til at komme ud til frisk luft og gode energier, lokkede Skipper. Dels med at trække i snoren og dels med at logre smittende med sin buskede hale. Ingrid mener, at Skipper har en del af æren for hendes helbredelse.

Da ElboBladet mødte ham på gaden, havde han ikke kun mor Ingrid med men også en barnevogn med Ingrids barnebarn, Silke, der skulle døbes få dage senere.

Resultatet af Årets Hund-afstemningen

Da fristen for at stemme udløb, var der afgivet knap 1400 stemmer.

  • 20 procent havde stemt på Skipper, som dermed vandt afstemningen.
  • 12 procent havde stemt på Alba, som dermed blev nummer to.
  • 9 procent havde stemt på Ozzy, som dermed blev nummer tre. Der var to Ozzy'er på stemmesedlen. Den mest populære af dem var den dansk-svenske gårdhund, der var ugens hund i begyndelsen af december.

Ud over æren modtager vinderen sponsorerede præmier: For 500 kroner foder fra Fredericia Specialfoder på Snaremosevej, en gratis konsultation eller vaccination hos Lillebælt Dyreklinik i Kirkestræde samt to foderskåle og en negleklipning hos Christinas Hundeklip - Salon K9 på Snaremosevej.

Alba blev nummer to i afstemningen. Arkivfoto: Peter Friis Autzen
Ozzy blev nummer tre i afstemningen. Arkivfoto: Peter Friis Autzen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Skarp pris på Sorento plug-in

Elbobladet

Præstens klumme: Kan den byttes?

Elbobladet

Ugens hund: Rosa jager æbler

Elbobladet

Naturen lige nu: Uglekasser skal op

Annonce