Annonce
Elbobladet

Ændring i Sommerrock-programmet: Lokalt rockorkester er klar til at give den to gange gas

I sidste øjeblik er det lokale skrammelrock-orkester Padlock Chain kommet på plakaten for årets Sommerrock, der afvikles på fredag. Forsanger Peter Friis Autzen lover, at bandet er klar til at give den gas. Ikke bare en men hele to gange. Foto: Ole Sejrup
Schneidermann og Ramhede er forhindret i at spille til Sommerrock. Derfor er Padlock Chain blevet tilføjet programmet for årets Sommerrock i sidste øjeblik. Husk at du i år skal købe billet for at høre musik.

Fredericia: Orkesteret Schneidermann og Ramshede, der spiller 'lige ved og næsten jazz', har meldt afbud til Sommerrock på fredag.

Det oplyser EventC på deres Facebookside.

- Men vi har heldigvis fundet verdens bedste erstatning, skriver EventC i opslaget.

Annonce

I stedet for 'lige ved og næsten jazzen' bliver der fredag aften spillet skrammelrock i skolegården på Sct. Knuds skole.

Det er nemlig det lokale skrammelrockorkester Padlock Chain, der i sidste øjeblik er blevet tilføjet programmet for årets Sommerrock i Fredericia, der løber af stablen på fredag 4. juni. Orkestret går på scenen to gange - klokken 19 og igen klokken 21.

Padlock Chain glæder sig til at blive sluppet løs til sommerrockfesten. Sommerrock er en tradition for Padlock Chain. I flere år har de spillet i krydset foran Mairs.


Vi er lykkelige for at være en del af festen i Fredericia, og vi er klar til at give den gas. Vi er SÅ klar.

Peter Friis Autzen, Padlock Chain-forsanger


- Da det i år så ud til, at vi skulle gå glip af den fornøjelse, blev vi direkte triste, siger Padlock Chain-forsanger, Peter Friis Autzen og tilføjer:

- Vi er lykkelige for at være en del af festen i Fredericia. Det er ikke nogen hemmelighed, at den sidste lange tid har været tæt på deprimerende for et band som os. Vi har stået som en flok staldkøer sidst på foråret: Vi har kunnet se og lugte det friske, grønne, lækre græs ude på marken, men vi har bare været nødt til at vente og vente. Hver eneste gang, bondemanden har raslet med nøglerne, er vi stimlet sammen ved staldporten. Nu går porten endelig op, og vi er klar til at give den gas. Så det skal den få. Den skal denondenyleme have gas. Vi er SÅ klar.

Forsanger i Padlock Chain, Peter Friis Autzen, er klar til at give den ligeså meget gas på fredag som i juni 2019, som er sidst, der var Sommerrock i Fredericia.  Arkivfoto: Ole Sejrup

Husk billetter i år

Padlock Chain spiller deres uhøjtidelige, svedige, festlige og energiske udgave af rock-, blues- og disko-klassikere. Lige fra AC/DC og Joan Jett til Gasolin og DAD. Men også med afstikkere til blues som Muddy Waters og disko med Donna Summer, hvis stemningen er til dét. Sætlisten varieres fra gang til gang, men energien og spilleglæden er altid i centrum.

Da der på grund af corona er begrænsning for, hvor mange der lukkes ind til Sommerrockkoncerterne, skal man i år booke billet via billet.dk

Billetterne koster 100 kroner, men i døren veksles billetten til at gavekort til byens butikker. På den måde er billetten gratis, bortset fra gebyret. Og billetsalget er allerede i gang.

Da der sidst var Sommerrock i Fredericia spillede Padlock Chain på scenen i krydset, hvor Gothersgade og Fynsgade mødes. I år giver det lokale rockorkester to koncerter 50 meter derfra i skolegården på Sct Knuds skole. Arkivfoto: Ole Sejrup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Bobby elsker bare sutter

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Elbobladet

Opvaavni tilbage i Fredericia

Annonce