Annonce
Elbobladet

Ændringer hos streetfood: Velkendt restauratør rykker ind, mens anden bod flytter til strandbar

Det er blevet flyttetid hos Urbania Street Food. Bistro Bar by Ros åbner op og erstatter Tacos, der i stedet flytter til Urbania Beach Bar. Arkivfotos: Peter Leth-Larsen, Yilmaz Polat og Kathrine Jensen
Bistro Bar by Ros er navnet på en ny bod, der erstatter Tacos i Urbania Street Food. I stedet bliver menukortet fra den mexicanske bod i stedet at finde på Urbania Beach Bar.
Annonce

Fredericia: Selvom Urbania Street Food i øjeblikket er henvist til kun at tilbyde takeaway, betyder det ikke, at det står stille inden for spisestedets fire mure.

Det er således blevet flyttetid hos streetfood, hvor Bistro Bar by Ros åbner op og erstatter den mexicanske bod, Tacos.

Bag den nye bod står Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard, som er kendt i Fredericia. Tidligere har de nemlig drevet Restaurant Ros i Jyllandsgade, indtil den sidste år blev solgt til Areewan Erlandsen, som sidenhen har ændret navnet til Restaurant Ene.

En del af årsagen til salget dengang skyldtes ifølge Marcel Rodrigues, at man ville have fuldt fokus på opstarten af Hostrups Hotel & Restaurant, som man overtog. Nu kan man dog forvente at få smagen af Ros-retterne tilbage til Fredericia.

- For ikke at låse os fast har vi valgt at kalde det bistro bar, for vi kommer til at skifte løbende ud på menukortet, forklarer Marcel Rodrigues til Fredericia Dagblad.


Det bliver fri leg med danske råvarer og retter, som folk kender gennem de fem år, vi har haft vores restauranter.

Marcel Rodrigues, medindehaver af Bistro Bar by Ros, Hostrups Hotel & Restaurant og Restaurant Ros


Han nævner, at det blandt andet vil bestå af smørrebrød i dagtimerne, ligesom retter som fish 'n' chips, grillet toast, charcuterie-bræt samt ugens ret er noget af det, folk kan få stillet sulten med.

- Det bliver fri leg med danske råvarer og retter, som folk kender gennem de fem år, vi har haft vores restauranter, siger Marcel Rodrigues, der foruden Hostrups Hotel & Restaurant ejer Restaurant Ros i Tønder sammen med Steffen Snitgaard.

Annonce

Ser frem til åbning

De glæder sig imidlertid til at prøve sig i streetfood-branchen og at komme tilbage til Fredericia.

- Det bliver superdejligt at komme tilbage, for byen er i en rivende udvikling. Samtidig ser vi frem til at blive en del af takeaway-branchen, som også har været boostet under coronaen, siger Marcel Rodrigues.

Han oplyser, at man allerede er i gang med istandsættelsen af den kommende bod, som vil åbne, når der gives grønt lys til, at restaurationsbranchen kan åbne fysisk op igen.

- Sker det 1. marts, er vi klar, og bliver det først til 1. april, er vi endnu mere klar, konstaterer han.

Han nævner samtidig, at de har købt en madbod-trailer, så Ros-konceptet også kan komme rullende ud til arrangementer, når samfundet normaliseres i fremtiden.

Du kan læse mere om, hvad Martin Olling, der ejer Tacos, skal fremover her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

DS udfordrer tyskerne

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny butik på vej på Vejlevej: - Vi er vilde med varer, der bare er bedre

Elbobladet

De kridtede sko er klar i startblokken: Sådan forbereder de lokale butikker sig til at genåbne

Elbobladet

Fem planter der giver pangfarver i haven

Elbobladet

Sympatisk Hyundai i20

Elbobladet

Se fotos: Solopgang ved Lillebælt

Elbobladet

Renault vækker kultbil til live

Elbobladet

Tantes Have afventer spændt genåbning: - Så snart vi ved noget, kan vi sige 'go' til en masse

Annonce