Annonce
Elbobladet

Ølentusiaster testede smagsløgene i mørket

I samarbejde med Fuglsangcentret i Fredericia, der er ejet af Dansk Blindesamfund, havde den fredericianske lokalafdeling under Danske Ølentusiaster arrangeret en aften, hvor der skulle smages på øl i mørke. Privatfoto
34 lokale ølentusiaster kom på prøve, da de i sidste uge smagte på øl - i et mørkelagt lokale.
Annonce

Fredericia: Torsdag 9. januar arrangerede Fredericias lokalafdeling under Danske Ølentusiaster i samarbejde med med Fuglsangcentret en aften, hvor der skulle smages på øl i mørke.

I alt 34 forventningsfulde ølentusiaster deltog i arrangementet, hvor sanserne blev udfordret i det mørklagte lokale.

Foruden 10 forskellige øl bød aftenen også på en tapasanretning, som de fleste kom igennem ved at spise med fingrene. Enkelte begav sig også ud i at klare det med kniv og gaffel og lykkedes med det.

Ølskænkningen skete ved, at tjeneren kom ind med øl og satte flaskerne ved de første personer for bordenderne, inden deltagerne selv måtte hælde op i glassene. En finger ned i smagsglasset, og når den blev våd, så var der hældt 10 cl. op.

Omkring klokken 21.30 var smagningen slut, hvorefter lysene stille og roligt blev tændt, og deltagerne kunne se, hvem der ikke havde ramt glassene hver gang. Blandt deltagerne var der enighed om, at arrangementet havde været sjovt, grænseoverskridende og lærerigt på samme tid, og at det efterlod et stort indtryk hos de fleste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Baby-salmesang i Trinitatis Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Din vin kan være sminket med kemi

Elbobladet

Giv haven et eksotisk pift

Elbobladet

Opel sætter strøm til Vivaro

Annonce