Annonce
Elbobladet

87-årig instruktør i stolemotion takker af

Inge Suurballe. Foto: Privatfoto

Fredericia: Den 19. april fyldte Inge Suurballe 87 år, og samtidig fratrådte hun som instruktør i stolemotion i Ældre Sagen. Hun har boet i Fredericia siden 1960, gift med Bent og har en søn bosiddende i Spanien.

Inge var absolut en af vore pionerer og aktiv i alle de 23 år, hvor aktiviteten har eksisteret. Den tidligere regnskabschef har hele sit liv været rytmisk aktiv, både med ballet, jazzgymnastik, step og meget andet samt socialt aktiv med frivilligt arbejde i mange sammenhænge.

Inges gode humør, skarpe overblik og hendes glade André Rieu-musik har bidraget til at give mange ældre fredericianere, utallige gode og glade oplevelser inden for aktiviteten. Inge vil blive husket som en ildsjæl, der troligt er mødt op i kirkestuen i Hannerup. Siden flyttede hun til Aktivitetshuset i Sønderparken, hvor hun sammen med en anden instruktør søgte at starte op. Desværre kom Inge aldrig rigtig i gang på grund af coronanedlukning. Inge har ydet en fantastisk indsats og har bevist, at alder ingen hindring er for at motionere.

Ældre Sagen Fredericia vil sige en stor tak for den frivillige indsats og håber for Inge, at hun og familien fortsat må få mange lyse og oplevelsesrige dage i fremtiden.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Mystisk musikvideo fra Fredericia

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny genbrugsbutik i Prinsessegade: Sussi udlever retrodrømmen

Elbobladet

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Elbobladet

Mere liv i Vendersgade: Patienter rykker ind og ny restaurant er på vej

Elbobladet

Arkana kommer til sommer

Elbobladet

Nyt liv på vej i det gamle bøfhus: Succesfuld dessertcafé vælger Fredericia foran Odense, Herning og Aarhus

Elbobladet

Venner er gået sammen om at åbne tattoo-butik: - En fælles arbejdsdag er bedre end en dag derhjemme

Elbobladet

På den 2. side: Klar, parat, spis

Annonce