Annonce
Elbobladet

Aflysning: Havnen For Alle udskydes til næste år

Brian Nuppnau ærgrer sig over at være nødt til at aflyse årets Havnen For Alle. Arkivfoto Peter Friis Autzen
Frygt for målgruppens helbred får arrangørerne bag Havnen For Alle til at aflyse for i år. Men de lover at gøre comeback næste år.
Annonce

Fredericia: Det skulle have været en herlig dag med masser af aktiviteter i Kanalbyen og ved Østerstrand. Men Havnen For Alle i år er aflyst, oplyser tovholder Brian Nuppnau til ElboBladet og Fredericia Dagblad.

Det betyder, at planerne om en lang række aktiviteter og oplevelser søndag 16. august, ikke bliver til noget.

- Vi har tænkt længe over det her i forbindelse med corona-udfordringerne. Selvom der stadig er to måneder til, har vi valgt at trække stikket nu, siger Brian Nuppnau.

Der er to grunde til beslutningen.

For det første er foreningen bag arrangementet bekymret over, at corona-pandemien ser ud til at blusse op igen nogle steder. Og for det andet tænker foreningen på målgruppens helbred.

- Arrangementet henvender sig jo netop til folk, der er svækkede og udsat på forskellig vis. Så vi tør simpelthen ikke tage chancen. Jeg kan lige forestille mig den ulykke - og de overskrifter - det vil udløse, hvis vi gennemfører og er så uheldige, at nogen bliver smittet, siger Brian Nuppnau.

Annonce

Liv og glade dage

Havnen For Alle opstod sidste år, hvor både udbuddet af oplevelser og efterspørgslen endte med at blive langt større, end Brian Nuppnau oprindeligt forventede.

Over 30 aktører bød ind med oplevelser af alle slags. Et af højdepunkterne var ifølge Brian Nuppnau selv, da handicappede fik mulighed for at sejle kajak. Det skete med nogle særlige kajakker og en lift, der hjalp brugerne ned i de små både.

Havnen For Alle-initiativet blev efterfølgende belønnet med Fredericias første Handicappris.

Siden er kredsen af tovholdere udvidet, og der er stiftet en arrangørforening, som også hedder Havnen For Alle.

- Vi var på plads med et stort arrangement til august, hvor folk, der ikke er vant til den slags, kunne få en på opleveren. Men nu synes vi, at vi er nødt til at trække stikket. Til gengæld kan vi allerede nu se, at dagen bliver større næste år. Meget større, siger Brian Nuppnau, der selv er kørestolbruger.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Annonce