Annonce
Elbobladet

Alletiders håndbold-Muggi med i ny julekalender

Museerne i Fredericia lancerer igen i år julekalender og lågeåbning på Facebook i december. Om 1980'erne. Blandt andet med KFUM's legendariske håndboldmålmand, Mogens Muggi Jeppesen, der også vogtede buret på landsholdet. Her står han en fantastisk kamp mod Spanien under OL i Los Angeles i 1984. Arkivfoto: Mogens Ladegaard, Ritzau Scanpix
Annonce

Fredericia: Igen i år er Museerne i Fredericia klar med en julekalender på museernes side på Facebook.

- ”Det’ jul, det’ cool” – den mest spillede danske julesang nogensinde udkom i 1988. I slutningen af et årti, hvor bip-spil var smart, Dankort var noget nyt, og Mogens Muggi Jeppesen stadig var verdens bedste håndboldmålmand.

Sådan skriver museerne, for årets kalender handler om 80'ernes Fredericia. Bag hver låge gemmer sig en historie fra Fredericia Dagblads arkiver og et foto.

Så er det jo bare at mindes.

Sidste år var temaet i julekalenderen lokal øl-, bar- og bryggerihistorie, og hver lille historie blev i snit læst af 2000-3000 brugere, fortæller Museerne i Fredericia.

Uden at røbe for meget kan vi godt skrive, at man i julen 2019 blandt andet kan læse om selv samme Muggi, om overlæge Jørgen Røjel og om Fredericias første kvindelige betjent. Tognostalgi gemmer der sig også bag lågerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Vælg te som du vælger din vin

Elbobladet

Kongehuset - fortid eller fremtid?

Elbobladet

Fredslyset 2020

Elbobladet

Peugeot 208 ser ud til at holde hjem

Annonce