Annonce
Elbobladet

Apotek flytter ind hos Superbrugsen: Udsalg på Vesterbrogade lukker

Apoteker Tine Klingsteen Nielsen glæder sig til at åbne Krone Apoteks nye afdeling her til venstre i baggrunden, hvor Superbrugs-uddeler Nicolai Christensen byder apoteket indenfor. Foto: Peter Friis Autzen
Krone Apotek lukker sin afdeling på Vesterbrogade og flytter den til Superbrugsen på Nymarksvej. Bedre parkeringsforhold, større sikkerhed og flere kunder trækker.
Annonce

Fredericia: Om godt to måneder får Fredericia et nyt apotek. Samtidig forsvinder et andet.

Krone Apotek, med apoteker Tine Klingsteen Nielsen i spidsen, har indgået en aftale med Superbrugsen på Nymarksvej og uddeler Nicolai Christensen. Det betyder, at apoteket åbner en nyindrettet afdeling i Superbrugsen og lukker på Vesterbrogade.

Dørene slås op torsdag 19. november. Indtil da skal en tæt håndværkerkalender sikre, at alt bliver klar til tiden.

- Det her er et gammelt ønske. Faktisk har jeg i nogle år kontaktet Coop for at få det her på plads. Nu sker det endelig, og jeg glæder mig, siger Tine Klingsteen Nielsen.

Også Nicolai Christensen er glad.

- Jeg tror, at vi kommer til at opleve en øget kundestrøm. Både hos os og hos Netto, siger han med henvisning til konkollega-butikken i den anden ende af bygningen på den gamle industrigrund.

Det nye apotek får egen indgang fra midterarealet, hvor Post Danmark for mange år siden havde skranke og posthus.

- Det er et lovgivningskrav, at vores indgang ikke ligger inde bag Superbrugsens kasselinje, forklarer Tine Klingsteen Nielsen.

Annonce

En model a la Føtex

Krone Apotek har i forvejen erfaringer med at dele lokaler med dagligvarehandel. For halvandet år siden åbnede de deres nye apotek hos Føtex i Prinsessegade.

- Det er en tendens i branchen at øge tilgængeligheden ved at ligge placeret der, hvor kunderne i forvejen handler. Den kommende afdeling her kommer til at minde om den i Føtex. Med grøn og lys indretning, siger Tine Klingsteen Nielsen.


Her får vi lidt højere husleje, men til gengæld bedre parkeringsmuligheder, bedre kundegennemstrømning, bedre plads og højere sikkerhed for de ansatte.

Tine Klingsteen Nielsen, apoteker


Netop placeringen sammen med dagligvarehandel og den øgede kundegennemstrømning er medvirkende til en ekstra fordel for apoteket. Ud over de mange gratis p-pladser og et nyt og større opland.

- Det bidrager til sikkerheden for mine ansatte, at vi her kommer til at ligge sammen med nogle andre butikker, siger Tine Klingsteen Nielsen.

Personalet på Vesterbrogade-afdelingen har haft flere ubehagelige episoder med blandt andet trusler. Og så er det ikke rart at stå alene i butikken.

Annonce

Ekstra arbejdsplads

Når lokalerne er færdigindrettet, vil personalet fra Apoteket på Vesterbrogade kunne glæde sig over at have flere kvadratmeter til rådighed.

Det nye apotek får i første omgang to eller tre ansatte. Måske kan der senere udvides. Dermed er der udsigt til i hvert fald én ny arbejdsplads i forbindelse med flytningen.

Apoteket på Vesterbrogade holder åbent frem til flytningen. Men i de sidste dage kan både udvalg og åbningstider være påvirket af den forstående flytning.

Krone Apoteket har også en afdeling på Fredericias sundhedshus samt to afdelinger i Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Hundeposer holder Bambi væk

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Fællessang med afstand

Elbobladet

Tur til Jelling og Albert i Vejle

Elbobladet

Jung kommer til byen

Elbobladet

Et liv i broget sammenhæng

Elbobladet

Bysbarn viser fotokunst i Trinitatis

Annonce