Annonce
Elbobladet

Arne Rahbek kåres som Årets Ildsjæl i Gårslev

Henrik Juhl Kristensen fra Gårslev Lokalråd (til venstre) ønsker Arne Rahbek tillykke med anerkendelsen som Årets Ildsjæl 2019. Privatfoto
Gennem de seneste år har det været en tradition, at Gårslev Lokalråd har udtrykt sin anerkendelse af dynamiske personer, som har gjort en forskel i forhold til lokalområdets ve og vel. Dette er sket på baggrund af indstillinger fra lokalbefolkningen i Gårslev, Høll, Hvidbjerg, Mørkholt og Brøndsted.
Annonce

Gårslev: Gårslev Lokalråd holdt årsmøde i Gårslev Sognegård 3. oktober. Her blev det afsløret, at titlen som Årets Ildsjæl 2019 tildeles Arne Rahbek, der er formand for Gårslev Hallen.

- Arne har i samspil med den øvrige bestyrelse for Gårslev Hallen virkelig lagt liv og sjæl i en beundringsværdig udvikling, tilvejebringelse af finansiering og ombygning af hallen. En transformation, der ikke blot forbedrer lokalbefolkningens muligheder for at mødes i æstetisk flotte rammer og dyrke idræt, men som også særligt har indtænkt hensynet til mennesker med bevægelseshandicaps. Der er et helt rigtigt træk, at vi indretter vores lokalsamfund, så det ligeværdigt kan bruges af alle uanset fysik eller alder, siger Henrik Juhl Kristensen fra Gårslev Lokalråd i en pressemeddelelse.

Udvidelsen og ombygningen af Gårslevhallen er tegnet af det københavnske arkitektfirma Keingart samt af Ark Mortensen Arkitektur & Design fra Vejle. Arbejdet forventes at være gennemført 1. maj 2020, hvor Gårslev Hallen – ud over selve hallen – også vil rumme fitnesscenter, lyst caféområde og udendørs motorikcenter. Prisen løber op i 8,4 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce