Annonce
Elbobladet

At komme fra en familie med misbrugsproblemer

Annonce

Fredericia: TUBA Fredericia holder gratis foredrag med temaet "Parforhold og nære relationer" torsdag 21. november kl. 16. Foredraget er for unge, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofmisbrug.

I pressemeddelelsen fra Tuba lyder det: Føler du, at du mister dig selv i parforhold? Har du konstant brug for bekræftelse fra din kæreste? Har du svært ved at åbne dig og stole på andre?

Det kan have mange følger at være vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrug. En af de største konsekvenser er ofte, at man har svært ved at opbygge sunde relationer til andre. TUBA Fredericia's foredrag har temaet "Parforhold og nære relationer" og finder sted i TUBA Fredericias lokaler i Sundhedshuset på Dronningensvej 97 kl. 16-17.30.

Foredraget sætter fokus på de mønstre, der opstår, når man kommer fra en familie med misbrugsproblemer, og vigtigst - hvad man kan gøre for at ændre dem. Arrangementet er gratis og henvender sig til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofafhængighed.

TUBA - terapi og rådgivning

TUBA står for Terapi og rådgivning for Unge, som er Børn af Alkohol- og stofmisbrugere.
TUBA tilbyder gratis og anonym hjælp til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- og stofmisbrug. TUBA hjælper unge via terapi, onlinerådgivning, undervisning og kurser.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Annonce