Annonce
Elbobladet

Badeland genåbner: Nu er rutsjebanerne glatte igen

Rutsjebanerne i Fredericia Idrætscenters badeland er gjort i stand. Badelandet åbnede lørdag. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Rutsjebanerne i badelandet i Fredericia Idrætscenter er klar til vinterferien.
Annonce

Fredericia: Lørdag genåbnede badelandet i Fredericia Idrætscenter. Det har været lukket i tre uger, fordi rutsjebanerne skulle have ny overfladebehandling.

De to store rutsjebaner blev ellers renoveret sidste år, men den nye belægning var ikke nok. Badelandet oplevede pludseligt i begyndelsen af januar, at flere badegæster fortalte, de fik røde fødder og hænder af at bruge rutsjebanerne.

Derfor blev først rutsjebanerne lukket, hvorefter hele badelandet måtte holde dørene lukkede under den tre uger lange renovering.

Annonce

Drømmer om nye

- Der er kommet tre til fire lag belægning og en ny top på, så nu skulle det være lavet, så det ikke sker igen. Desuden er banerne polerede og pudsede, forklarer Christina Schilling.

Rutsjebanerne er 27 år gamle og genåbnede lige i tide til vinterferien. Netop på grund feriedagene ser badelandet frem til en travl uge - det plejer det i hvert fald at være i vinterferien.

Håbet er nu, at rutsjebanerne holder en årrække frem.

- Så satser vi på, det er sidste gang i denne omgang, vi har holdt lukket. Det er nogle aldrende rutsjebaner, og vi drømmer selvfølgelig om nogle nye, men med den her omgang skal de nok kunne holde nogle år endnu, siger Christina Schilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Husk dig selv som pårørende

Elbobladet

Suzuki hælder mere udstyr i Swift

Elbobladet

i30 til under 200.000 kroner

Elbobladet

Ivan og den etbenede hane

Annonce