Annonce
Elbobladet

Bag disken: To butikker slår pjalterne sammen

Den ene sælger fine tekstiler. Den anden syr de fineste kjoler. Samarbejde var oplagt.
Annonce

Fredericia: Skræddersyede kjoler, det fineste stof og overkommelige priser. Det er hele tre ting på én gang, som to af Fredericias butikker fremover vil samarbejde om at levere.

I Tekstil & Interiør præsenterer Benedikte Jessen en lang række eksklusive og fine stoffer og tekstiler til boligen. Herunder attraktive og kendte designs som ikke findes ret mange andre steder.

- Jeg møder mange kunder, som gerne vil have tøj syet af det fine stof. Men de kan ikke selv. Dem har jeg sendt ned til Raida, siger Benedikte.

Raida Algorbawi står bag butikken Danstyles på hjørnet af Dalegade og Jyllandsgade, i den østlige ende af Axeltorv. Her sælges og sys tøj - især kjoler.

- Benedikte og jeg mødte hinanden for nogle år siden og faldt i snak, fortæller Raida.

De to kvinder mødtes i forbindelse med et bryllup på Varmestuen, hvor Benedikte var ansat, og Raida leverede en brudekjole. Da de senere mødtes i Benediktes butik, faldt de i snak om fælles interesser og begejstring for tekstiler og tøj.

- Vi snakkede løs i et par timer, siger Benedikte og får Raida til at grine.

Annonce

Skræddersyet og særligt

Danstyles systue har hjulpet mange med at få det bedste ud af gode tekstiler. Og nu formaliserer de to butikker samarbejdet.

- Det betyder, at en kunde kan komme her ind i min butik og vælge de allerbedste stoffer, og så få en skræddersyet kjole ud af det, siger Benedikte.

- Jeg designer kjolerne efter kundens ønsker og tager mål, siger Raida.

Indtil videre har de skabt kjoler i snit, der blander 50'er-looket med moderne stil. Men der er mange muligheder med de farvestrålende tekstiler.

- Nu kommer efteråret snart, og så får mange lyst til at have farver og blomster på. Så kan de bare komme, siger Benedikte, der selv går i de skræddersyede kjoler, der også udstilles i butikken i Købmagergade.

- Det er noget særligt at tage tøj på, der er skræddersyet til en. Det føles helt specielt og dejligt, siger Benedikte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce