Annonce
Elbobladet

Banko er tilbage efter corona-pause - nu uden røg

Arkivfoto: Annelene Petersen
Annonce

Fredericia: Efter en corona-pause på godt fire måneder, starter tre af byens støtteforeninger igen deres traditionsrige bankospil op i Fredericia Bankocenter.

Fra søndag den 9. august vil foreningernes mange medlemmer igen kunne mødes til bankospil.

FfF Old Boys Støtteforening lægger ud søndag aften. Derefter følger FDF’s Støtteforening tirsdag og Invalideforeningen af 1969 onsdag.

- Forsamlingsloftet hæves den 8. august til 200 personer, og det giver os mulighed for at kunne afvikle bankospil, som er forsvarligt både for spillere og vores mange frivillige hjælpere, siger Børge Nielsen fra Fredericia Bankocenter.

- Vi følger naturligvis stadig i alle sammenhænge regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger og tager de nødvendige forholdsregler i forhold til afstand og værnemidler.

Når bankospillet genoptages, vil hele centret være røgfrit. Fredericia Bankocenter har benyttet corona – pausen til at opgradere hele centret til røgfrie lokaler. For at tilgodese ”rygende” spillere er der blevet opført og indrettet udendørs rygerpavillon ved parkeringsplads. Ligeledes er blevet tilføjet ekstra handicap-parkering i umiddelbar nærhed af centrets indgang. PFA

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Du gror eksotiske planter forgæves

Elbobladet

Genbrugsbutik på banegården lukker: Omsætningen faldt drastisk, da mundbind blev indført

Elbobladet

Hæder til Meny i Fredericia: Du finder ikke en bedre frugt- og grøntafdeling i Danmark

Elbobladet

Frokostjazz i Tøjhuset

Elbobladet

Chanett og Brødrene Guf slog dørene op i Gothersgade: - Det her er mit fjerde barn

Elbobladet

Husk dig selv som pårørende

Annonce