Annonce
Elbobladet

Bjerggeden og Byrotten: Nu står Lau på egne pedaler

Lau Bilde Nielsen lover, at han ikke laver om på hverken ånden eller sjælen hos Bjerggeden & Byrotten, efter at han nu har overtaget Arne Gunnar Poulsens halvpart af butikken. Foto: Peter Friis Autzen
Lau Bilde Nielsen har overtaget sin mangeårige makkers halvpart af den populære cykelforretning. Men det kommer kunderne ikke til at mærke meget til, lover han.
Annonce

Fredericia: - Arne har været min mentor og nærmest været en reservefar. Og det er han stadig, selvom han nu har sluppet sin butik, siger Lau Bilde Nielsen.

Lau har i mange år drevet cykelbutikken Bjerggeden & Byrotten sammen med dens stifter, Arne Gunnar Poulsen. Men efter nogle år med sygdom har Arne valgt at slippe sin del af butikken, så Lau nu står som eneejer af foretagenet.

- Det er en god fornemmelse at stå på egne ben. Men jeg vil også fremover ringe til Arne og bede om gode råd og tips. Og høre hans mening og bud på fremtiden, når der er brug for at kigge i krystalkuglen - for den slags er han god til. Så der er ikke lavet afgørende om på ret meget. Men det er da en anden følelse, siger Lau.


Det er en god fornemmelse at stå på egne ben. Men jeg tror ikke, at folk vil opleve den store forskel.

Lau Bilde Nielsen


Kommer kunderne til at mærke forskel, nu hvor Arne er væk?

- Nej, det tror jeg ikke. Butikken fortsætter i samme ånd som hidtil. Vi får flere elcykler i fremtiden, men det skyldes tidernes udvikling - ikke at Arne er væk, siger Lau.

I denne tid har butikken lukket, men værkstedet er åbent - hvilket restriktionerne giver lov til, fordi cykler har sundheds-relevans. Indtil videre har butikken ikke søgt nogen hjælpepakke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

DS udfordrer tyskerne

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny butik på vej på Vejlevej: - Vi er vilde med varer, der bare er bedre

Elbobladet

De kridtede sko er klar i startblokken: Sådan forbereder de lokale butikker sig til at genåbne

Elbobladet

Fem planter der giver pangfarver i haven

Elbobladet

Sympatisk Hyundai i20

Elbobladet

Se fotos: Solopgang ved Lillebælt

Elbobladet

Renault vækker kultbil til live

Elbobladet

Tantes Have afventer spændt genåbning: - Så snart vi ved noget, kan vi sige 'go' til en masse

Annonce