Annonce
Elbobladet

Bonkammerater: John gik i Spar og kommer til USA

John Buhl (til venstre) vandt et rejsegavekort i Spar-kædens fødselsdagskonkurrence. Her overrækkes gavekortet af købmand René Hartvig Clausager fra Spar på Prangervej. John havde deltaget med en enkelt bon i den store konkurrence. Nu skal han til USA. Foto: Peter Friis Autzen
Et hurtigt indkøb, en venlig kassedame og en stor portion held - og nu skal John fra Fredericia ud at rejse.
Annonce

Fredericia: - Jeg måtte lige sætte telefonen på medhør, så de andre kunne høre det. Ellers ville de ikke tro på det, siger John Buhl.

Han har vundet et rejsegavekort på 20.000 kroner, efter at have deltaget i Spar-kædens fødselsdagskonkurrence via en bon fra butikken på Prangervej.

- Jeg vinder aldrig noget. Så da René (købmand René Hartvig Clausager, red.) ringede og sagde, at jeg havde vundet, turde jeg næsten ikke tro på det, siger John, som på det tidspunkt stod i entréen sammen med sine børn.

René har inviteret John tilbage i butikken for at overrække ham rejsegavekortet, der er det næststørtse i Spar-kædens fødselsdagskonkurrence.

- Jeg blev glad, da jeg fik besked fra hovedkontoret om, at det var en af mine kunder, der havde vundet - og at jeg selv fik lov at ringe vinderen op. Det var dejligt, siger René med et bredt smil.

Tak til den rare kassedame! Uden hende havde jeg slet ikke deltaget i konkurrencen.

John Buhl, vinder

Annonce

Populær konkurrence

Der var rift om at vinde i konkurrencen, hvor Spar-kunder i nogle uger afleverede boner med navn og telefonnummer noteret på bagsiden.

- Alene her fra butikken indsendte vi 2.500 boner, siger René, der selv bragte dem til hovedkontoret i en kasse.

- Jeg gad godt vide. hvad oddsene er for at vinde. Nogle af vores kunder har indleveret hele stakke af boner. Der kom virkelig mange ind, siger han.

- Ja, og jeg har kun afleveret én bon. Hvor heldig kan man være, siger John.

Han havde nær ikke deltaget.

- Det var faktisk først, da den rare kassedame spurgte mig, om ikke jeg ville være med i konkurrencen, at jeg fik det gjort. Så hun skal have mange tak, siger John.

Annonce

Turen går til USA

Rejsegavekortet giver adgang til rejsemuligheder med FDM Travel.

- Jeg har allerede været inde at se på mulighederne. Og jeg tror, at jeg skal til USA, hvor jeg kan tage en bilrundtur på fem-seks dage og derefter nogle dage på Honululu. Jeg har også selv sparet lidt op til at rejse. Jeg håber, at jeg kan lokke børnene med, siger han med henvisning til sine børn på syv og 11 år.

John er ofte kunde hos Spar på Prangervej. Og det har han tænkt sig at blive ved med.

- Jeg bor lige i nærheden, så det er skønt med en butik tæt på. Og mine børn elsker at plyndre bland-selv-slikken, siger han med et grin.

- Så kan du godt tage en større pose med næste gang, for vi udvider snart med 66 nye slags slik, siger René og klapper sin nye bonkammerat på skulderen.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Et liv i broget sammenhæng

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

25 år med malerbøtter og pensler

Elbobladet

Oplev flotte naturbilleder

Elbobladet

Drop-in-dåb i Fredericia Provsti

Elbobladet

Mad med mening og Karen Grøn

Annonce