Annonce
Elbobladet

Borgerpanelet udtrykker overordnet tilfredshed med sundhedshuset

Borgerpanelet i Fredericia Kommune har i en spørgsundersøgelse udtrykt overordnet tilfredshed med sundhedshuset. Udviklingen af Fredericia Sundhedshus fortsætter i 2020. Privatfoto
Annonce

Fredericia: 800 medlemmer af Borgerpanelet i Fredericia Kommune har svaret på spørgsmål om sundhedshuset og Fredericia Sund By, og svarerne er overordnet positive, men der er også plads og ideer til fortsat udvikling, skriver Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

- Det er meget forskelligt, hvor meget borgerne kender til Fredericia Sundhedshus. I både spørgeskemaet og interviewene kan vi se, at borgerne særligt kender til de praktiserende læger. Men Fredericia Sundhedshus er også meget andet end praktiserende læger, og mange aktører er gennem de sidste år flyttet ind. Det gør sundhedshuset til et sted, hvor vi kan rumme både sundhed og sygdom for alle aldersgrupper, fortæller formand for sundhedsudvalget Susanne Eilersen i en pressemeddelelse.

Når det handler om kendskabet til Fredericia Sund By, svarer 64 procent af borgerpanelets deltagere, at de har hørt om det. Derimod er det kun hver femte, der kender til arbejdet med Fredericia Sund By mikro-partnerskaber, så her er et stort potentiale for at få udbredt kendskabet til partnerskaberne.

Udviklingen af Fredericia Sundhedshus fortsætter i 2020, hvor byrådet har bevilliget 40 millioner kroner til den fortsatte renovering.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Fredagsjam på Tøjhuset genopstår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Debbie elsker eventyr

Annonce