Annonce
Elbobladet

Brudekjole-kreatør har vokset sig for stor til nuværende lokaler og flytter ind på Axeltorv

Solveig Lundbæk (th.) er vokset op med brudekjoler. Hendes mor solgte for flere år siden brudekjoler i Jyllandsgade, og nu rykker Solveig Lundbæk selv showroom og systue til næsten samme sted. Foto: Ljgfoto
Solveig Lundbæk Brudekjoler flytter fra Pjedsted til midtbyen. Her kommer showroom og tilhørende systue til at have åbent efter aftale.
Annonce

Fredericia: Ejendommen, der ligger på hjørnet af Jyllandsgade og Dalegade på Axeltorv, bliver også fremover fyldt af brudekjoler. Lokalerne, der senest har været base for Danstyles, overtages nemlig af Solveig Lundbæk.

Hidtil har Solveig Lundbæk solgt brudekjoler til kvinder fra hele landet fra Elboparken i Pjedsted, men de seneste måneder har mængden af bestillinger taget et spring opad. Derfor er der behov for mere plads, og det får hun og medarbejderne i de 200 kvadratmeter store lokaler.

- Corona har ikke gjort det nemmere at træffe sådan en beslutning, må vi erkende, men når vi tænker på den vækst, vi har haft, er vi virkelig glade, siger Solveig Lundbæk.


Det er oppe i tiden, at alle gerne vil have noget personligt og unikt.

Solveig Lundbæk


Mange af hendes kunder kommer fra Aarhus, og derfor har det også været inde i overvejelserne at rykke til Jyllands største by. I sidste ende vægtede Fredericias placering centralt i landet dog højere. Det skyldes, at forretningen også laver en del kjoler til kommende brude fra byer som Odense og København.

Der er også mulighed for at leje sin brudekjole hos Solveig Lundbæk Brudekjoler. Det betyder, at den koster en del mindre, og samtidig tiltaler tiltaler det bæredygtige element også nogle, fortæller Solveig Lundbæk. Foto: PhotoByKP

- Du kan få brudekjoler mange steder, men brudene kommer her, fordi vi har en prøvekollektion, og ud fra den bygger bruden sin egen, unikke brudekjole. Det er det, der har gjort, at vi har fået travlt. Det er oppe i tiden, at alle gerne vil have noget personligt og unikt, siger Solveig Lundbæk.

Annonce

Mor drev Ditzie Design

Helt ny er placeringen dog ikke for Solveig Lundbæk. Hendes mor drev for år tilbage brudekjolebutikken Ditzie Design i Jyllandsgade.

Som det også har været tilfældet i Pjedsted, får mulige kunder udelukkende mulighed for at kigge indenfor, hvis man på forhånd har lavet en aftale.

- Det bliver ikke en butik, hvor man kan stå og trykke næsen mod ruden. Når en brud kommer her, er det meget intimt og eksklusivt.

- Det er en flot bygning og en flot placering, så det bliver super godt, siger hun.

Solveig Lundbæk Brudekjoler består udover Solveig Lundbæk selv af en elev samt yderligere to medarbejdere, som hun får hjælp fra, når det er behov for det.

Solveig Lundbæk forventer, at lokalerne skal sættes i stand frem til nytår, og derefter kan showroom og systue flyttes fra Pjedsted til Axeltorv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Peugeot 208 ser ud til at holde hjem

Elbobladet

Se fotos: Axeltorv er klar til jul

Annonce