Annonce
Elbobladet

Burlesque audition på Teater Malstrøm

Den seneste burlesque-forestilling på Teater Malstrøm var "Burlesque – Inspired by Alice in Wonderland". Foto: Thomas Jensen

Fredericia: Lørdag 26. oktober holder Teater Malstrøm audition på Burlesque – The Time Machine. Scenografien bliver forvandlet til en stor dragende tidsmaskine, som vil føre publikum gennem en rejse, som begynder med Adam og Eva og slutter langt ude i fremtiden.

Som noget nyt vil der i showet være nogle kabaretsangere, som vil synge live og skabe den rette varietéstil med kendte og ukendte ballader fra fortid og nutid. For at få forestillingen i hus, får Teater Malstrøm brug for 10-12 kunstnere med et bredt spænd af kompetencer og udtryk. Ud over sangere skal scenen prydes med gode skuespillere, performere, strippere, dansere, drag queens og generelt talentfulde folk med skøre indslag.

Aspiranter til audition skal skrive deres navn, alder, adresse, telefonnummer, mailadresse og sende et vellignende foto til instruktør Michael Hansen på michael@malstroem.dk. Derefter får aspiranterne tilsendt en infoliste med hvad der forventes og formen på audition-dagen 26. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Bilsalg falder med 40 procent

Elbobladet

Løbesko og nålestriber

Elbobladet

Større batteri i A6 plug-in

Annonce