Annonce
Elbobladet

Byggeriet er i gang: Tankstation åbner i Erritsø

Sådan så det ud onsdag morgen ved Strevelinsvej, hvor gravemaskiner er i gang med arbejdet. Foto: Nana Hanghøj
Efter planen åbner lavspriskæden Uno-X en tankstation på Strevelinsvej i Erritsø.

Erritsø: Snart kan man tanke brændstof hos Uno-X i Erritsø. Tankstationskæden har taget første spadestik til den nye station.

Den får adresse på Strevelinsvej 13 ved siden af blandt andre Løvbjerg og McDonald's tæt på motorvejsafkørsel 59. Hvis ikke der sker uforudsete ting, forventer kæden allerede at åbne op for brændstofpumperne om få uger, uden at den kan komme med en specifik dato.


Placeringen for den nye station er oplagt, fordi der er utrolig meget trafik, så selvom der ligger en anden tankstation i forvejen, mener vi, at markedet er til endnu en station.

Ivan Milther, distriktspartner hos Uno-X i Fredericia.


- Placeringen for den nye station er oplagt, fordi der er utrolig meget trafik, så selvom der ligger en anden tankstation i forvejen, mener vi, at markedet er til endnu en station, siger Ivan Milther, der er distriktspartner hos Uno-X i Fredericia.

Annonce

Tredje station i kommunen

Han oplyser, at byggetilladelsen fra kommunen kom kort før årsskiftet.

- Så stationen har været i tankerne i et år til halvandet, siger Ivan Milther.

Uno-X åbner tankstation op i Erritsø. Tanken får blandt andet en stor prismast, der gør det muligt at se priserne på lang afstand, ligesom stationerne får kontaktløs kortbetaling og MobilePay samt skærmtag med  belysning. PR-foto: Tom Rossum

Foruden prisen nævner han, at tankstationens koncept bygger på den hurtige kundeoplevelse, hvor kunderne skal komme hurtigt til og fra den ubemandede station.

Tanken får blandt andet en stor prismast, der gør det muligt at se priserne på lang afstand, ligesom stationen får kontaktløs kortbetaling og MobilePay samt skærmtag med belysning.

På lokalt plan har Uno-X i forvejen en station på Snoghøj Landevej og Vejlevej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Større batteri i A6 plug-in

Elbobladet

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Elbobladet

100.000 kroner til ny kampagne: Tag trygt til Fredericia med dankortet

Annonce