Annonce
Elbobladet

C-Byen åbner i påsken

C-Byen byder på nyheder og gengangere. Foto: Ole Sejrup

Fredericia: Foråret står for døren, og når boderne og udstillerne i C-Byen åbner for sæsonen skærtorsdag 1. april, bliver det både med nyheder og gengangere på programmet.

Figurteater, malerier og håndbyggede el-cykler er forårets nyheder for alle, der lægger vejen forbi Kanalbyens midlertidige containerby. Men traditionen tro kan man også slentre rundt mellem boderne og se på brugskunst, vinylplader eller pileflet – eller nyde en is eller en kop kaffe i påskesolen.

For de kunstinteresserede byder C-Byen på en helt ny mulighed. ”By Staggemeier" og "By Anne Frank" har indtaget en af containerne, hvor de viser deres malerier frem.

Fra maj flytter Teater Figuletta ind i scenecontaineren. Det er dukkemager og manuskriptforfatter Bonnie Lykke, som udformer eventyrlige dukker, ofte i meget stort format, og optræder med dem til glæde for både små og store gæster.

Endelig kan man som noget nyt se nærmere på håndbyggede nordiske elcykler, såkaldte Fatbikes, fra virksomheden WafaBike.

Vanen tro kan man også i år se de kromskinnende vintage-biler rulle ind i Kanalbyen. Veteranbil Klub Lillebælt vender tilbage til deres plads langs med Gammel Havn og stiller køretøjerne til skue fra tirsdag 6. april klokken 17 og derefter hver tirsdag i løbet af sommeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Børn synger salmer i det fri

Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce