Annonce
Elbobladet

Cirkelspark og håndkantsslag: Taekwondoklub får ny sponsoraftale

Fredericia Taekwondo Klub og energiselskabet OK har indgået en sponsoraftale. Foto: Fredericia Taekwondo Klub.
Annonce

Fredericia: Det er ikke kun alvorlige cirkelspark og håndkantsslag, der fylder i Fredericia Taekwondo Klub. Sammenholdet og det at have det sjovt er lige så vigtigt, og for at endnu flere kan få den mulighed, har klubben indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK.

-En sponsoraftale med OK betyder for os som sportsklub, at vi kan holde fast i vores gode udvikling og få endnu flere børn og voksne til at bevæge sig og have det sjovt sammen, siger Bruno Stolborg, der er formand i Fredericia Taekwondo Klub, i en pressemeddelelse.

Pengene skal gå til at underbygge klubbens fællesskab ved at styrke kommunikationen i og omkring klubben. For eksempel med nyhedsbreve, information og ved at tiltrække nye medlemmer.

Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Fredericia Taekwondo Klubs sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte klubbens medlemmer med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Kongehuset - fortid eller fremtid?

Elbobladet

Fredslyset 2020

Elbobladet

Peugeot 208 ser ud til at holde hjem

Annonce