Annonce
Elbobladet

Cirkus på Plejehjemmet. Et lyspunkt i coronatiden

Cirkus på Øster Elkjær. Et lyspunkt i coronatiden. Foto: Ole Engberg
Annonce

Fredericia: Torsdag formiddag kunne man på en solbeskinnet parkeringsplads uden for Øster Elkjær opleve en ægte cirkusstemning, som varmede ens hjerte.

Personalet havde sammen med de tre energiske cirkusfolk stillet en manege og tilskuernicher op, så de nødvendige forholdsregler var opfyldte. Det bidrog kun til følelsen af at være i et rigtigt cirkus. Stemningen var god og glæden hos såvel beboere som personale var ikke til at tage fejl af, fortæller Ole Engberg, for tiden sognepræst ved Erritsø kirke.

Man må som borger glæde sig over, at et sådant arrangement er muligt at gennemføre under de vilkår, der nu gælder. Det giver en velkommen afveksling i dagligdagen og en god og varm fælles oplevelse for beboere og personale.

-Jeg synes, at der er al mulig god grund til at lette på hatten over det personale, der påtager sig det ekstraarbejde, som et sådant arrangement kræver. For en uges tid siden var det et lille jazzorkester, der spillede uden for de to afsnit. Det kræver engagement at få sådanne lys tændt for plejehjemmets beboere. Den slags skal der også fortælles om! Det er den positive modfortælling til de fortællinger, som kan virke skræmmende på os alle. -Jeg letter på hatten for personalet ved Øster Elkjær og de tre cirkusfolk, der havde trimmet en forestilling til stedet med artisteri og numre med bjerggeder og to dejlige heste, siger Ole Engberg

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Nedsparing kan booste din pension markant

Elbobladet

Facelifted Crossland uden X

Elbobladet

Et øjeblik: Holder stenen øje?

Elbobladet

Octavia plug-in til 299.995 kroner

Annonce