Annonce
Elbobladet

Corona fylder genbrugsbutik mere end til randen: Lager lejet

Kommunens genbrugs på Prangervej genåbner efter ugers coronalukning. Men der er stadig kommet mange ting ind. Så et fjernlager må tages i brug. Foto: Morten Kiilerich
Annonce

Fredericia: Kommunen har de seneste måneder fået så mange effekter til sin genbrugsbutik på Prangervej, at der er taget et fjernlager i brug på Ndr. Kobbelvej.

Det oplyser affaldschef, Vibeke Hviid:

- Der er blevet afleveret fine og gode ting under corona, som vi ikke har kunnet sælge, fordi genbrugsbutikken har været lukket.

Den åbner snart, men Vibeke Hviid fortæller, at der også bliver salg fra lagerhallen. Folkene er ved at gøre klar til dagen - mandag 25. maj. Man skal stadig holde afstand. Kommunen stiller håndsprit til rådighed.

Når genbrugspladsen på Industrivej i øvrigt igen modtager haveaffald - som annonceret i sidste uge - skyldes det flere ting, forklarer Vibeke Hviid:

- Der er kommet lysregulering, og smittespredningen ser jo ud til at være faldet til ro. Mange har nok også afleveret deres haveaffald på deponiet på Vejlbyvej, som man har kunnet, mens det ikke var muligt på Industrivej.

Pladsen var for lille i forhold til forsamlingsforbuddet.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Et liv i broget sammenhæng

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

25 år med malerbøtter og pensler

Elbobladet

Oplev flotte naturbilleder

Elbobladet

Drop-in-dåb i Fredericia Provsti

Elbobladet

Mad med mening og Karen Grøn

Elbobladet

En helt ny gammel motor

Annonce