Annonce
Elbobladet

Coronarestriktioner fremskynder planer: Ny frisør åbner salon i midtbyen

Der bliver rigeligt at se til henover påsken, hvor arbejdet med at gøre Passion by Bjerring klar, så den nye salon i Riddergade kan åbne 20. april. Blandt andet skal væggen dekoreres på det afmærkede område, ligesom der skal sættes en disk og spejle op. Foto: Søren Gylling
Passion by Bjerring åbner 20. april en ny frisørsalon i Riddergade. I forvejen holder virksomheden til i Børkop og Brejning og længe har ønsket været at komme til Fredericia. Nye arealkrav i forbindelse med coronarestriktionerne har imidlertid fremskyndet planerne.

Fredericia: Der er næppe nogen frisører, som ikke mener, at den seneste tid med nedlukning har været hård for såvel branchen som personligt.

Det gælder heller ikke Katrine Bjerring, der er indehaver af Passion by Bjerring, som holder til i Børkop og Brejning.

En god opsparing og en endnu større lyst til at investere i fremtiden betyder imidlertid, at frisørvirksomheden på mange måder kan gå mod strømmen. Således udvider hun 20. april med en ny salon i Riddergade 15 - et stenkast fra gågaden.

Annonce

- Jeg har drømt længe om at udvide med en salon mere og at komme til Fredericia. Jeg har boet her i min ungdom og har familie og venner i byen, så jeg kender den rigtig godt. I forvejen har vi kunder herfra, men jeg glæder mig ligeså meget til at slå dørene op og møde nye kunder, fortæller Katrine Bjerring.

Arealkrav skaber travlhed

Allerede inden coronaens indtog gik hun med tankerne om udvidelsen. Under pandemien blev de imidlertid lagt på køl, men nu er Katrine Bjerring klar til at "trodse coronaen", som hun selv betegner åbningen med henblik på virussens økonomiske konsekvenser for branchen.

Lejemålet dukkede pludseligt op hos Katrine Bjerring, da hun besøgte en ven, der præsenterede det. Efter at have set ejendommen og have konsulteret sin mand, som er håndværker, slog hun hurtigt til.

Når Passion by Bjerring i Riddergade åbner bliver der tre faste frisører samt to-tre løsttilknyttede. På billedet ses foruden bestyrer Christine Bo (midten) og Katrine Bjerring (yderst til højre) også frisørerne Christina Gjersen (yderst til venstre), Natja Thygesen (næstyderst fra venstre) og Zafer Karabek (næstyderst fra højre). PR-foto

Åbningen er samtidig timet sådan, at samtlige af virksomhedens eksisterende frisører kan vende tilbage til deres arbejde. I første omgang så det ud til at blive besværliggjort på grund af arealkravene for serviceerhverv.

- Sidste gang vi genåbnede, var kravene én kunde for hver fjerde kvadratmeter. Nu lyder det på 7,5 kvadratmeter for hver kunde, så det betyder næsten en halvering af kundeantallet. Derfor har vi også fået ekstra travlt med at gøre den nye salon klar, pointerer Katrine Bjerring, der oplyser, at den oprindelige plan lød på at åbne 8. juni.

Annonce

Lokal bestyrer

Det bliver 32-årige Christine Bo, som bliver daglig bestyrer af Passion By Bjerring i Riddergade. Selv bor hun i Fredericia og har senest arbejdet som selvstændig frisør siden 2017 med to graviditeter undervejs.


Det bliver spændende at være med til at starte en ny salon op og lave en masse lækkert hår.

Christine Bo, kommende bestyrer af Passion by Bjerring i Fredericia


Det bliver ikke kun saks og kam hun vender tilbage til, når barslen er slut 8. juni. Det nye job bliver et gensyn med virksomheden, hun var elev i for ni år siden, da Passion by Bjerring var nyopstartet.

- Jeg er rigtig glad for at være tilbage. Katrine og jeg har aldrig sluppet kontakten til hinanden, så jeg havde en fornemmelse af, at hun ville ringe til mig. To dage efter, jeg fik den tanke, gjorde hun det, siger Christine Bo om opkaldet, der siden hen førte til det nye job.

Christine Bo var for ni år siden i lære hos Passion by Bjerring, hvor alle frisører har taget eller er i gang med den fireårige frisøruddannelse. Nu glæder hun sig til at komme tilbage og være med til at starte en ny salon op. Foto: Søren Gylling

- Jeg ser frem til hverdagen med kollegaer og det at kunne spare med andre, for det har været savnet. Det bliver spændende at være med til at starte en ny salon op og lave en masse lækkert hår, uddyber Christine Bo.

Passion by Bjerring holder åbent tirsdag-lørdag og har åbnet for bookinger til den kommende salon.

Når coronarestriktionerne ikke lægger en begrænsning, bliver der plads til syv kunder ad gangen. Salonen tilbyder klip og andre hårbehandlinger for mænd og kvinder i alle aldre.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Tyson gennemblødte fars seng med tis - når man skal, så skal man

Annonce
Annonce
Elbobladet

Så nemt er det at gøre sommerhuset til en helårsbolig

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Pizzeria sat til salg: Helbredsproblemer tvinger Ugur til afsked efter 21 år bag disken

Elbobladet

På den 2. side: Skygger på dåse

Elbobladet

Prisregn over det lokale foreningsliv: Se alle vinderne her

Elbobladet

Læser I med, mænd? Mikkel er på vej med en gågadebutik for jer

Elbobladet

Dyveke - musik fra gamle dage

Elbobladet

90 år og frisk som en fisk i havet: Per er frivillig morgenfugl hver dag

Elbobladet

Kuga ser ud til at holde hjem

Elbobladet

Brug disse æbletricks til at få saftige kager og brød

Elbobladet

83-årige Ib har skabt unik have: Nu nyder han sit otium blandt sine påfund

Elbobladet

Bliv klogere på parforhold og forelskelse

Elbobladet

Kangoo vandt vigtig kåring

Elbobladet

Nyt liv blomstrer op i det gamle løveapotek: Tina mangler blot at få styr på navnet til sin nye butik

Elbobladet

Business Fredericia ansætter erhvervskonsulent med særlig fokus på energi og klima

Elbobladet

Kræfterne er der ikke længere: Loppemarked takker af

Elbobladet

Lokale kunstnere inviteres til Fredericia Art Festival

Elbobladet

Barndomsvenner vil gøre din bil skinnende ren: Nu er jagten gået ind efter en garage

Elbobladet

Lær de fem erotiske sprog og giv parforholdet et boost

Elbobladet

Traditioner har ingen alder -  5. generation skød sig til konge-titel

Elbobladet

Fire lokale danmarksmestre kåret ved lokalt sejlerstævne

Elbobladet

Præstens klumme: "Hva' ham Jesus, var han sådan en alfahan?"

Elbobladet

Tidligere bankmand vender hjem: Vil spare de lokale for penge med uvildig, økonomisk rådgivning

Annonce