Annonce
Elbobladet

Corsa er bedste bilkøb i Europa

Opel Corsa er det bedste bilkøb i Europa. Foto: Opel
Autobest-juryen har givet den nye Opel den mest prestigefyldte pris af dem alle.
Annonce

Bedste køb: Opel Corsa gjorde det i 2007 og igen i 2015 - og nu gør den nye Corsa det også. Juryen bag Autobest Awards - 31 motorjournalister fra Europa - har besluttet, at den største pris af dem alle, Bedste Køb i Europa 2020, skal gå til Opel Corsa, der jo lige har haft danmarkspremiere.

Som grund til kåringen blev fremhævet høj funktionalitet og innovation, dynamiske køreegenskaber, design og et motorprogram med både diesel, benzin og el. Opel Corsa har en søstermodel, Peugeot 208, og den vil nogle nok finde smukkere end Corsa, men den lavere pris på Corsa var med til at sikre den fornemme titel.

Opel Corsa markerer startskuddet på en massiv el-satsning fra Opel. Der er også lige præsenteret en Grandland X plug-in, og Opel har besluttet, at alle modeller inden 2024 skal tilbydes med el. Det gælder både person- og varebiler. Næste år kommer Vivaro-e, og der kommer EV-versioner af Combo Life, Combo Cargo og Zafira Life.

Opel har været gennem nogle hårde år, hvor mærket den ene gang efter den anden er blevet spået lukning. Men franske PSA har købt Opel og viser nu, at der er store planer for mærket.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Fredagsjam på Tøjhuset genopstår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Debbie elsker eventyr

Annonce