Annonce
Elbobladet

DAD-forsanger giver særlig corona-koncert i Fredericia: Nyd musikken fra bænken

DAD-forsangeren, Jesper Binzer, kan opleves solo i Fredericia 28. august. I Tøjhusets gård. Men til en siddekoncert på grund af corona. Binzers band består af fredericiaguitaristen Søren Søgge Andersen, Anders Borre Mathiesen på bas, Jesper Bo Hansen på keybord, Christian Hede Madsen på guitar og Jakob Rønlov på trommer. PR-foto, Carsten Andersen
Jesper Binzer med band spiller i gården ved Tøjhuset 28. august. Men man må sidde ned og kende hinanden. Også andet navn på vej.

Fredericia: Vi må samles 500 til en koncert, men corona-restriktioner foreskriver, at der skal siddes ned.

Derfor bliver det på bænke i gården, når Tøjhuset i Fredericia præsenterer Jesper Binzer med band fredag 28. august klokken 20.00. Billetsalget er i gang på Tøjhusets hjemmeside. Porten åbnes klokken 19.00.

- Man skal købe fire pladser ad gangen til sig selv og sine venner, forklarer leder af spillestedet i Gothersgade, Sune Rasmussen til Fredericia Dagblad:

- Ellers kan det ikke hænge sammen logistisk efter forskrifterne fra sundhedsmyndighederne og økonomisk.

- Det er de forhold, vi må rette os efter, konstaterer han og tilføjer:

- Så kan man spørge, om vi helt skulle vente med livemusik til om et år, men vi kan se, at folk gerne vil til siddekoncerter ud fra salget af billetter på samme måde til en række koncerter i uge 30.

De er med Poul Krebs, Signe Svendsen, Ginne Marker, Mathilde Falch, Noah, Hush og musicalperfomere fra Fredericia.

Annonce

Må godt gå i baren

- Jesper Binzer stod for, sammen med DAD, at skulle give store shows i år. Blandt andet i Boxen i Herning og i Arena i København, forklarer Sune Rasmussen:

- De måtte jo aflyses. Så ringede han til Søren Søgge Andersen her fra Fredericia, der er guitarist, men også producer med pladestudie, og sagde, at nu skulle der laves ny musik.

- Den er lige udkommet. Så det er nyt materiale, vi synes, skulle ud og spilles nu, siger Tøjhusets leder:

- Alternativet var, at vi skulle trille tommelfingre.


Det er de forhold, vi må rette os efter.

Sune Rasmussen, leder af spillestedet Tøjhuset i Fredericia


Man må forlade bænkene for at gå i baren eller på toilet eller for at strække ben. Men ingen dans eller længere hængen ud nede bagved i Tøjhusgården den 28. august.

- Vi må betjene 10 i baren ad gangen. Heldigvis har vi flere barer stillet op til koncerten, lover Sune Rasmussen.

Tøjhuset er også ved at have en anden koncert på plads i august, men enkeltheder og navn er ikke helt på plads endnu. De annonceres snarest.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Løbesko og nålestriber

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Større batteri i A6 plug-in

Annonce