Annonce
Elbobladet

Det går lige i mundbindet: Hudplejebutik holdt officiel åbning

Udenfor butikken fik flere forbipasserende vakt deres interesse, da de gik forbi butikken i Jernbanegade, der havde første officielle åbningsdag onsdag. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Fredericia: Der er keramik, sæber og plejeprodukter til både hår, ansigt og krop. Ja sågar babyen skal ikke snydes hos Amalie Rosalie, der holder til i Jernbanegade 9 over for banegården.

Det ved hun om noget, da datteren Nynne på syv måneder er en stor del af Amalie Rosalies liv for tiden, og Nynne ofte er med sin mor i butikken.

Amalie Rosalie har været i gang i flere måneder, men onsdag markerede butikken sin første officielle åbningsdag fra 12-18.

- Selvom det har været hårdt, at der har været lukket ned for de fysiske butikker, synes jeg, at det går fremad, og at det bliver sjovere for hver dag. Der er hele tiden mere at se til, og folk fra området har været virkelig gode til at støtte op om min butik og virksomhed, forklarede Amalie Rosalie til ElboBladet.

Annonce

Fleksible åbningstider

Udenfor kunne forbipasserende blive fristet af produkterne, mens de indenfor fik duft for sagen. Da ElboBladet for et par måneder tilbage portrætterede virksomhedsejeren, kunne hun fortælle om, hvordan mælken smagte af de cremer, hendes mor lavede, da Amalie Rosalie var barn.

Det er ingen overdrivelse at sige, at mundbind kommer til at dufte efter en smuttur i butikken.

Amalie Rosalie havde en god åbningsdag, hvor der var tid til både kunder i butikken og folk, der havde bestilt på nettet. Keramikken kreerer Amalie Rosalies mor - Inken - i øvrigt. Hun var også at træffe i butikken på åbningsdagen. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Fremover kommer butikken til at holde åbent første onsdag i hver måned, men det er også muligt at kontakte Amalie Rosalie med henblik på at komme forbi på andre dage. Man er i øvrigt altid velkommen til at banke på døren i dagtimerne, da Amalie Rosalie ofte står inde bag butikken, hvor hun har sit værksted.

Foruden sin fysiske butik, sælger Amalie Rosalie sine produkter på netbutikken amalierosalie.dk, ligesom hun udvikler hygiejneprodukter for andre virksomheder.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Et øjeblik: Se - en dukselilje

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce