Annonce
Elbobladet

Dobbelt op på køtilbud og morgenkaffe: Nu er Jysk og Thansen åbnet i nye lokaler

- Godmorgen og velkommen til, lød det blandt andet fra butikschef Ronni Nicolaisen, da han klippede den røde snor og bød de første kunder indenfor hos Jysk. Foto: Søren Gylling
Fredag slog Jysk og Thansen skydedørene op til nye butikker på Vejlevej. Åbningerne var timet, så kunder kunne nå køtilbud i begge butikker. Det benyttede flere sig af.

Fredericia: Imens solen endnu ikke er kommet frem, står et par folk og fikser det sidste asfaltsarbejde mellem parkeringspladserne ved Biltema og de nye butikker på Vejlevej 102-108. Indtil i dag har bilerne hovedsageligt holdt hos Biltema.

Fredag morgen er der imidlertid fin aktivitet uden for den anden parkeringshalvdel, hvor Jysk og Thansen slår dørene op.

Kl. 7.45 har de første otte kunder taget plads foran Thansen, der er først til at åbne. Blandt de forreste er der ikke den store snakkelyst, da avisens udsendte spørger, om de vil sige et par ord om, hvorfor de er mødt op.

Annonce

Et skridt længere bag i køen står Paul Hansen. Han har taget turen fra Middelfart, efter at han så tilbudsavisen.

- Det bliver fint med sådan en stor butik, men jeg er ikke kommet efter de helt store åbningstilbud. Det er gaver til bilen, jeg er på udkig efter, siger han og viser en indkøbsliste med fem-syv punkter, der blandt andet indbefatter fælg- og glasrens.

- Og så kender jeg jo butikschefen (Hans Pedersen, red.) godt. Så jeg er her ligeså meget for at ønske ham tillykke med den nye butik, siger Paul Hansen.

Kaffe på kanden

Da Hans Pedersen byder velkommen kl. 8, er de første 25 kunder klar til at entrere butikken. Der går ikke mange sekunder, før samtlige fire kasser er fyldt med kunder og klar til ekspedition.

Der gik ikke mange sekunder, før de første kunder var kommet op til kasselinjen og blev ekspederet. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

En halv time senere kan Hans Pedersen gøre status på morgenens rykind, imens han står i butikkens montagerum og er ved at gøre de første scootere klar, så de kan komme ud på vejene.

- Indtil videre har vi kun mødt glade kunder, så det har været en succes, og vi har langet en hel del over disken, forklarer butikschefen, som selv har været op kl. 4 for at gøre sig klar til dagen.

- Men der er masser af kaffe på kanden, så det har ikke været noget problem. Jeg er glad for, at vi et kommet i gang efter nogle hektiske uger, siger han.

Paul Hansen fik, hvad han kom efter - og fik en god snak med butikschef Hans Pedersen, som han lykønskede. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Annonce

Dobbelt op

Alt imens kunderne slæber deres nyindkøb ind i bilerne, begynder en ny kø uden for Jysk, der åbner kl. 9. De første kunder har stillet sig over til kaffe- og kagebordet en time før, og alt imens menneskemængden aftager hos Thansen, vokser køen hos Jysk.

Hoai Nguyen tog det med ro, inden han skulle deltage i anden butiksåbning 29. oktober. Foruden Jysk og Thansen åbnede blomster- og plantebutikken Supergrønt i området denne morgen. Det skete på Venusvej 4. Foto: Søren Gylling

Flere af disse er gengangere. Blandt andet Hoai Nguyen, der er bosiddende i Fredericia og har fri fra sit arbejde.

- Jeg skulle have en oliedunk og en kost, man kan sætte en vandslangen til. Her i Jysk skal jeg have to nye topmadrasser, siger han og viser dem frem under listen af køtilbud i tilbudsavisen.

- Hvis jeg ikke når at få dem, køber jeg nogle andre, som også er på tilbud. Jeg tager det ikke så tungt, om det lykkes. Her er masser at komme efter, så der er ingen grund til at have spidse albuer, siger han.

Her er masser at komme efter, så der er ingen grund til at have spidse albuer.

Hoai Nguyen, kunde
Der var fin aktivitet foran Jysk, da butikken åbnede. En del af disse havde allerede været forbi Thansen, som var åbnet en time før. Foto: Søren Gylling

I takt med at flere kommer til, rykker køen sig fra kagebordet over mod butikken. En decideret kø bliver skabt, og folk udviser god forståelse fra hinanden.

Imens går en ansat rundt og servicerer kunderne. Han deler guldnøgler ud til folk, som kan vinde en præmie, hvis deres nøgle passer til en af låsene i butikken. Efter han er gået på rundtur blandt de cirka 75 ventende kunder, går han en omgang mere, så alle nøgler bliver delt ud.

Inden åbningen blev der delt nøgler ud til Jysk-kunderne, der kunne vinde præmier, hvis deres nøgle passede ind i de opsatte låse i butikken. Foto: Søren Gylling

Et par minutter i 9 kan Jysks butikschef, Ronni Nicolaisen ikke vente længere. Han klipper den røde snor over og byder folk velkommen, og det store rykind gentager sig på Vejlevej.

Annonce

Kulmination

- Det er en fantastisk følelse. Det er kulminationen på mange timers arbejde. Særligt i de seneste fire uger, hvor vi har knoklet for at få butikken til at se ud, som den gør, så det var dejligt at byde alle kunder velkommen, siger Ronni Nicolaisen, efter han har budt alle kunder fra køen velkommen.

- Vi er superstolte og tilfredse med butikken. Den er lige lidt federe end gennemsnittet af Jysks butikker, siger han.

Butikschef hos Jysk, Ronni Nicolaisen, var glad, da han kunne byde de første kunder indenfor i butikken. Foto: Søren Gylling

Undervejs bliver han afbrudt et par gange af folk, som lykønsker ham med den nye butik. Et par kunder spørger også ind til, hvor vognene er. Til det, må butikschefen konstatere, at de er i brug.

- Her er lidt flere i butikken lige nu, end vi ellers forventer fremadrettet, siger han og sender et smil med på vejen.

Ligesom sin nabo er Ronni Nicolaisen stået op kl. 4 for at blive klar til dagens dont - en time tidligere, end han plejer. Om han kan sove, når første åbningsdag i de nye rammer er ovre, må tiden vise.

- På den ene side er jeg træt, når jeg kommer hjem i aften, men omvendt vil der også være mange tanker i hovedet på mig, for det er det, vi har arbejdet henimod i lang tid. Nu skal vi bare have en fremragende dag og levere verdens bedste kundeservice, siger han.

Annonce

Smil alle vegne

Andetsteds i butikken befinder en anden glad mand - Hoai Nguyen - sig. Det lykkedes at blive blandt de første til at købe de topmadrasser, han havde udset sig. Nu er han snublet over et halvpris-tilbud på dyner.

- Jeg har fået, hvad jeg kom efter, så jeg er meget tilfreds, konstaterer han, imens han gør dagens indkøb op.

De runder lige 2000 kroner.

Hoai Nguyen fik, hvad han kom efter - og lidt til - da han var til dobbelt butiksåbning på Vejlevej. Foto: Søren Gylling

- Det var ting, jeg alligevel skulle købe snart, så det er dejligt, at vi kan spare nogle penge, siger Hoai Nguyen.

Han er næppe den eneste, der kommer fra de nyåbnede butikker med bilen fyldt.

Der var travlt fra første minut, da Jysk åbnede på Vejlevej 106. Foto: Søren Gylling
Thansen er åbnet i nye lokaler på Vejlevej 104. Foto: Søren Gylling
Butikschef hos Thansen, Hans Pedersen, var vældig glad og tilfreds med at komme i gang i de nye lokaler. Foto: Søren Gylling


Annonce
Annonce
Elbobladet

Fredericialandkortet: Ibi Støving er vild med Fredericia

Annonce
Annonce
Elbobladet

Ny lokalkoordinator skal styrke indsats for psykisk sårbare

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny cykelforretning åbner i vestbyen: - Vi vil skille os ud

Elbobladet

Sidste chance for at indstille kandidater: Handels- og kulturlivet fortjener en hyldest, mener jurymedlem til Byens Bedste

Elbobladet

Koncert med Randers Kammerorkester

Elbobladet

Træt af at se tv i sofaen med din partner? Prøv dette i stedet

Elbobladet

Camilla knuser cancer med hjemmebag

Elbobladet

Erfaren fynbo åbner ny køreskole i Fredericia: - Det er da her, jeg skal være

Elbobladet

Præstens klumme: Tid er liv, og livet bor i hjertet

Elbobladet

Hvor der er en vilje er der en vej - også for orblinde

Elbobladet

Se de mange billeder: Fredericia har ofte stået på dronningens visitliste i 50 år

Elbobladet

Guldsmed flytter til gågadens smykkecentrum: - Jeg glæder mig så meget

Elbobladet

Støtten til det lokale handels- og kulturliv betyder meget for jurymedlem: - Fredericia har alt, hvad vi har brug for

Elbobladet

Mange kommer til skade: Disse farer lurer på legepladsen

Elbobladet

Pingvinerne fra volden er væk igen: Hemmelig kunstner har mere end bare smil i tankerne

Elbobladet

Malene led af angst og depression: I dag hjælper hun frivilligt andre i samme situation

Elbobladet

Det lokale handelsliv har udviklet sig til det bedre, mener jurymedlem til Byens Bedste

Elbobladet

Susan kan fejre 45 år i samme sportsbutik: - Jeg har aldrig overvejet at lave andet

Elbobladet

Uventede problemer lurer på årets skiferie

Elbobladet

Årets hund er fundet: For første gang må to hunde deles om prisen

Elbobladet

Toyota investerer 100 milliarder i ny batteriteknologi

Elbobladet

Den sidegevinst havde han ikke regnet med: Corona har åbnet en ny verden af samvær og velgørenhed for Bo

Elbobladet

Autoskrot flytter adresse - rykker ind i tidligere olieanlæg på Vejlbyvej

Annonce