Annonce
Elbobladet

EA Værktøj er rykket i nye lokaler

Efter tre års søgen har EA Værktøj fundet den perfekte placering. Mandag morgen åbnede daglig leder Michael Damborg sammen med drifts- og udviklingsdirektør, Heine Andersen, dørene til den nye butik på Vestre Ringvej 4. Foto: Lene Dalsgaard Niesldatter
Mandag morgen åbnede værktøjsforhandleren ny butik med bedre parkeringsforhold og central placering for kunderne, der primært er håndværkere.
Annonce

Fredericia: Mandag morgen klokken 6.30 - en halv time tidligere end sædvanligt - slog EA Værktøj i Fredericia dørene op til den nye 1.400 kvadratmeter store butik på Vestre Ringvej 4. Udover ny og mere central og tilgængelig beliggenhed i forhold til kunderne, der primært er håndværkere, har EA Værktøj også fået nye åbningstider.

- Vi skal have åbent, når vores kunder begynder deres arbejdsdag, siger drifts- og udviklingsdirektør hos EA Værktøj, Heine Andersen.

Det er netop hensynet til kundernes behov, der er årsag til, at virksomheden netop har flyttet grossistsalget fra Prinsenshus i Købmagergade til de nye lokaler på Vestre Ringvej, som havneselskabet ADP har opført. Tirsdag var sidste dag den gamle butik holdt åben. Onsdag, torsdag, fredag og lørdag blev elværktøjer, haveredskaber, arbejdssko og -tøj og de mange andre varer flyttet fra hylderne i Købmagergade til de nye, lyse lokaler.

- Det er gået stærkt. Vi har 15.000 varenumre, så det var alle mand på dæk, og så har vi fået hjælp fra de andre afdelinger. Vi var færdige lørdag middag, fortæller Heine Andersen og fortsætter:

Medarbejderne i Fredericia afdelingen af EA Værktøj har fra onsdag morgen til lørdag middag knoklet med at flytte de 15.000 varenumre fra butikken i Købmagergade til de nye lokaler på Vestre Ringvej. Foto: Lene Dalsgaard Niesldatter
Annonce

Ledt i tre år

- Vi har ledt efter en ny placering, der lever op til vores krav, i tre år. Nu glæder vi os meget til både at tage imod vores nuværende kunder her og til at få kunder tilbage, nu vi har fået bedre parkeringsforhold, siger drifts- og udviklingsdirektøren.

Daglig leder i butikken, Michael Damborg, glæder sig også til at se både nuværende, tidligere og måske nye kunder i den nye butik, der ligger ved siden af tankstationen på hjørnet af Strandvejen og Vestre Ringvej. Han ved, at der er håndværkere, der har fået forbud af deres mestre mod at køre ind til butikken i Købmagergade, fordi det tager tid at finde parkeringsplads i midtbyen.

- Det er super det her. Det hele er nyt, og vi skal lige vænne os til det - men vi har en ligeså stor butik i et plan og alle vores kunder har rost placeringen, så det skal nok blive godt, siger daglig leder i butikken, Michael Damborg, der mandag formiddag afleverede nøglerne til de gamle lokaler i Prinsenshus.

EA Værktøj har udover butikken i Fredericia butikker i Middelfart, Vejle, Esbjerg, Århus, Odense og Brøndby. EA Værktøj bevarer sit kontor på Snaremosevej, hvor virksomheden har sin administration.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Annonce