Annonce
Elbobladet

Efter udskydelse: Ny kiosk er åbnet

Uheldige omstændigheder forsinkede åbningen af kiosk Maaveeran Peter Buhl. Men nu er Annamma Savirimuthu på plads og har åbnet butikken. Foto: Peter Friis Autzen

Det tog lidt længere tid end ventet at gøre lokalerne klar. Men nu er kiosken Maaveeran Peter Buhl åbnet.

Annonce

Fredericia: På hjørnet af Dronningensgade og Danmarksgade har Fredericia fået en ny kiosk. I lokalerne, hvor der tidligere blev solgt B&O-udstyr, er Annamma Savirimuthu rykket ind med kiosken, der hedder Maaveeran Peter Buhl.

Navnet er tamilsk og betyder noget i retning af "Helten Peter Buhl". Navnet er både en hilsen til Fredericia og byens historie samt til indehaverens tamilske baggrund.

Annamma har i flere år arbejdet i Netto, men hun fik lyst til at prøve kræfter med sit eget.

- Jeg har ikke noget imod lange arbejdsdage. Og her er det jo for min egen butik, siger hun og retter på et par blade i udstillingen.

Kunderne har taget godt imod kiosken, som mange har sukket efter, siden Kiosk Bülow 150 meter længere mod vest lukkede sidst i november.

- Folk er meget glade for, at vi er åbnet. Faktisk begyndte kunderne at komme, allerede inden vi var helt klar. De så varerne gennem vinduerne, og kom ind for at handle. Det er dejligt, siger Annamma.

Der er altid noget at lave i en kiosk. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce

Forsinket åbning

Det var oprindeligt planen af Maaveeran Peter Buhl skulle åbne i begyndelsen af december. Men Annamma løb ind i et et par uventede forhindringer.

For eksempel var hun næsten klar med lokalerne, da myndighederne krævede en udskifting af gulvbelægningen. Tæppe går ikke, når der handles med fødevarer.

Siden løb også et par andre forsinkelser på.

- Så hele to gange kom vi til at sætte en for tidlig dato på åbningen. Det undskylder vi for, siger hun.

Faktisk mangler nogle ting stadig at komme på plads den gamle radio-forhandlingsbutik: Om kort tid ventes kiosken at være på plads med Danske Spil-tilbud som blandt andet Lotto og Oddset. Og senere vil en del af lokalerne være indrettet med spillemaskiner.

- Vi havde håbet at være klar med det hele inden åbning. Men nu er vi åbnet, og så kommer resten på plads hen ad vejen, siger Annamma.

Annamma Savirimuthu ejer og driver kiosk Maaveeran Peter Buhl. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Elbobladet

Fredagsjam på Tøjhuset genopstår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Debbie elsker eventyr

Annonce